Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Niesprawiedliwy ban dla Sentence.

Pegas©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym prosić o UB dla Sentence :). Został nadany przez Baksia z powodu:

http://scr.hu/0qw5/aw043

Napisał to żartobliwie w odpowiedzi do Hrabi, więc z jakiej racji, Baks. na to zareagował?

Dzisiaj Baks. został obrażony i wyzwany w MMT, a nic nie zrobili temu co to zrobił?

http://scr.hu/0qw5/uspgz

Moderator/MML nie powinien dawać banów na życzenie, tym bardziej, jeśli są żartobliwe. A dlaczego nie dostał bana kolega UP? Wyzwał przecież :O

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Miałem się zabierać za szukanie posta, w którym jakiś glob napisał, że modek nie daje na życzenie bana.

No ale jakoś odechciało mi się szukać tylu stron, bo nie pamiętam kto dostał tego bana.

Co nie zmienia faktu, że bana nie powinno być, Baks przesadził ;)

Opublikowano

Nie wiem, nie można było do globca napisać, oni są bardziej wyrozumiali i nieco mądrzej myślą od Baksia.

Btw. UB powinien być, co to wgl być.. Nie obrażaj MEGO Baksia? To jakby załóżmy Antix napisał do Ciebie nie obrażaj mego G00Da bo Cie perma wklepie. Lol...

2x btw. Ktoś kiedyś powiedział, że lepiej do tego MMT nie pchać się, bo tam co liderzy wyprawiają to głowa boli, do tego próbują już rozsadzać po kątach i rządzić wszystkimi.

Opublikowano

Omuś w MMT rządzą MML i od dawna mogą tam banować.

Zdejmuję bana, lecz to jedyny taki przypadek. Żaden z Nas GM nie powinien mieszać się w sprawy MMT.

W dodatku będzie to nauczka dla Sentence by uważał co pisze, ktoś może takie słowa odebrać na poważnie.

Unban.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ode mnie też parę słów wyjaśnienia. Moja "odpowiedź" miała mieć charakter humorystyczny, nie wpływam na kontekst, w którym pisał Sentence toteż jego wypowiedź mogła zostać potraktowana jako prośba o ban, który nadać może każdy członek administracji...

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...