Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] [Pytanie] jaki polecacie internet ? ; d

knucha09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam radiowy internet do 1 mb zwiększony a lagi mam straszne; d wieczorami to ja nie moge grać ...// i moje pytanie jest takie jaki internet polecacie tak do 30 zł miesięczne : d :P

Jeśli pomogłem daj +To nic nie kosztuje :D

banner.gif

Opublikowano

Ja mam tak samo jak kolega UP@. Mam neostradę, 1mb na dwa komputery. W World Of Tanks gram bez lagów, chyba że brat coś ściąga. Lecz jak ściągasz na własnym komputerze i grasz, nie odczuwasz lagów.

Opublikowano

Dodam ze ja mam 4mb i jest git

Ja mam tak samo jak kolega UP@. Mam neostradę, 1mb na dwa komputery. W World Of Tanks gram bez lagów, chyba że brat coś ściąga. Lecz jak ściągasz na własnym komputerze i grasz, nie odczuwasz lagów.

a ile płacicie za założenie i miesięczne ??

Dodam ze ja mam 4mb i jest git

a ile płacicie za założenie i miesięczne ??

banner.gif

Opublikowano

Ja płacę 76złotych. Ale tak jakby z telefonem, pomimo iż go nie mam. :D

Ja place 80zl ale mam do tego telewizje i jeszcze sie placi za zawieszenie telefonu.

starsza powiedziała z e do 35 zł ; d max ; d to chujowo ; d

banner.gif

Opublikowano

Na 1mb moze starczy, moze jakies promocje sa.

1 mb to ja mam na radiowym : d

Knucha, namów swoją matkę. Napewno kiedyś się zgodzi, wprawdzie 80 zł to nie dużo na taki 'luksus' wirutalny. :P

no moja starszą to ciężko namówić do sis muszę iść ona tam z starszą zawsze ugada a mam jeszcze pytanie a internet z plusa będzie dobry ?? bo w tą niedziele jadę do Gniezna odebrać telefon i się przy okazji spytać o co chodzi z netem z plusa ;P

\

banner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...