Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czym nagrywać filmy z Darka ?!

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie Chciał bym nagrywać filmiki z darka o bardzo dobrej jakości ! Obecnie używam HyperCamp 2 wszystko mam ustawione na 100% ++ i jakość nadal jest fatalna ;/ Możę zle konwertuje filmik ? Proszę o pomoc .Za najlepszą odpowiedz będzie Like(5) ; ) . Jeżeli to zły dział to przepraszam . Jak co to mogę przesłać jeden z moich filmików z you... I sami zobaczycie że grafika jest beznadziejna ;/

Opublikowano

x2 up. Frapsem nie nagrasz ogarze

btw. Polecam HyperCam 2, + full hd converter.. nazwy nie podam bo płatny ;S aż mi żal tej Polski....

PS.. Ja jak nagrywam HyperCamem 2, i od razu wrzucam to mam jakość HD. tylko dłużej czekam ale nie boli bo mam szybki net.

Opublikowano

No tak ale moje filmiki zazwyczaj jak skoncze nagrywać mają po 5-6 g A to trochę dużo . Spróbuje może inaczej filmik skonwertować

Opublikowano

Doradzę Ci...

1. Nagraj film HyperCamem 2... i nic nie zmieniaj w opcjach bo po co?

2. FREE MAKE CONVERTER... Czy jak mu tam pobierz i zkonwertuj do jakośći FULL HD , nie Hd... mogę dostać % ale Ci pomogłem mam nadzięję.

3. Dobry bajer... ten converet

Opublikowano

Ja nagrywałem na 85% jakości, w HC2 i jest super :)

A z rozmiarem nic nie poradzisz, chyba że chcesz tracić jakość/fps'y na konwersje.

Opublikowano

Podaj mi tylko na pw linka do tego . Leci Like i prosił bym o -5% do Up ^ (UnnammeD.)

Poszedł link... :)

@Up powiedz mi jak nagrasz grę darkorbit frapsem? Dam ci dychę jak pokażesz.

@Edit jedyny minus tego konwertera to to, że wirus.. mi wykryło esetem 5.

Opublikowano

Najlepiej nagrywać Bandicamem, tym programem nagrasz wszystko, ewentualnie Camtasia Studio

Camtasia ma tylko 30 dni triala, więc szybko zniknie po akcjach. Bandicam. ostatnio w filmikach widziałem reklamę na środku.

i też jakoś opcje do dupY*

Opublikowano

moze ktos dac linki do hypera i FREE MAKE CONVERTER na pw to dam lajki!

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

dasz linka? up

A na 1GB ramu bez lagów będzie?

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Na camtasia jest łatwy sposób aby mieć triala od nowa (chętni na pw) Nowsze wersje Fraps'a mają możliwość nagrywania ekranu(u mnie nie ma, to chyba zależne od karty graficznej).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...