Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] PiecuPL

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim

Nie będę się jakoś mega rozpisywał.

Moja skarga jest skierowana w stronę moderatora Combat Arms - PiecuPL. Zostałem ukarany za offtop, mimo że post w 100 % dotyczył tematu.

Link do posta :

Zwróciłem mu uwagę, że jest to mod a nie cheat i powinien znaleźć się w innym subforum, a w zamian otrzymałem warna.

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Post dotyczy pomyłki Pieca. Mogłeś mu to napisać na PW zamiast walić posta "hahahhahaha", trochę to niekulturalne...

Osobiście nie dałbym za to warna, ponieważ w pewnym stopniu nawiązuje do tematu. Lecz wina raczej jest po Twojej stronie bo sprowokowałeś do tego Pieca i mogłeś napisać mu po prostu na PW, że się pomylił. Tak w ogóle to teraz też mogłeś z nim to wyjaśnić osobiście, a jakby nie pomogło to do GM.

Opublikowano

istnieje PW, ale PW do GM jak modowałem zazwyczaj nie przynosiło skutku dlatego już nawyk mi każe od razu pisać temat :D

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

istnieje PW, ale PW do GM jak modowałem zazwyczaj nie przynosiło skutku dlatego już nawyk mi każe od razu pisać temat :D

Ale jest PW do moderatora. ;)

Opublikowano

Ale jest PW do moderatora. ;)

uwierz że z Piecem nie idzie się dogadać

sygnatura_old.png

Opublikowano

Skoro taki temat znajdował się w hackach, to faktycznie błąd Pieca, jednak każdy może popełnić błąd i nie trzeba go zaraz wyśmiewać i hejtować tak jak To zrobiłeś Ty.

Wystarczyło napisać pw z prośbą o przeniesienie, a jak otrzymałeś ostrzeżenie napisać pw do przykładowo: Omka, Pieca, Kierzka, Wredna - jedna konfa i dogadacie się.

Opublikowano

to nie było wyśmianie (przez wyśmianie rozumiem bardziej wrzucenie mu) a wyłącznie zwrócenie uwagi.

sygnatura_old.png

Opublikowano
hahhahhahahahhahahahahahahha Piecu mój "miszcz" mod w hackach, to że to plik .exe nie ma nic wspólnego z tym że to cheat i zatwierdzone, yea

Równie dobrze mogłeś zwrócić mu uwagę, pisząc przykładowo: Ten program nie jest cheatem, w trakcie instalacji podmienia pliki gry, tak samo można ręcznie zrobić, takie coś w modyfikacjach.

Jak dla mnie, to było zwykłe wyśmianie się z niego i tyle, zrób ta konfe na pw, albo napisz do jakiegoś gma/admina.

Opublikowano

hahhahhahahahhahahahahahahha Piecu mój "miszcz" mod w hackach, to że to plik .exe nie ma nic wspólnego z tym że to cheat i zatwierdzone, yea

Zamiast napisać mu to spokojnie, to od razy go skrytykowałeś... Moim zdaniem to jest prowokacja. Bebson, wiem że masz taki charakter, ale pora to zmienić .

9368_gold.png

Opublikowano

A może po prostu koleś napisał temat w hackach piecu zawierdził go (bo musiał) napisał post i przeniósł do subdziału modyfikacje zbyt skomplikowane żeby o tym pomyśleć?

A jeśli faktycznie to był błąd Pieca mogłeś mu napisać ananasie pw o pomyłce

uwierz że z Piecem nie idzie się dogadać

Nie musiałbyś z nim nawet gadać więc taka odpowiedź jest zbędna.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Prowokacja ? Ludzie ogarnijcie z deczka, wyśmianie kogoś to nazwijcie to może jeszcze flamewar. Jeden zwraca uwagę kulturalnie, drugi tak, trzeba także to uszanować. Pomyłka to pomyłka.

Omek, ma on się zmieniać dla forum ? Nie musi, jeśli zna regulamin i wie jakich zachowań może dokonać a jakich nie, wręcz nie musi się zmieniać.

Opublikowano

Prowokacja ? Ludzie ogarnijcie z deczka, wyśmianie kogoś to nazwijcie to może jeszcze flamewar. Jeden zwraca uwagę kulturalnie, drugi tak, trzeba także to uszanować. Pomyłka to pomyłka.

Omek, ma on się zmieniać dla forum ? Nie musi, jeśli zna regulamin i wie jakich zachowań może dokonać a jakich nie, wręcz nie musi się zmieniać.

Jak można uszanować kogoś pomyłkę wyśmiewając się z niego ? Sadzę, że jeżeli ci by zwrócono uwagę w taki sam sposób, to byś latał i stękał. Nie wierzę, że byś był taki elo,pro koxi u=i osrał sprawę .

9368_gold.png

Opublikowano

Jeden robi to tak, drugi tak. Może miał powód do śmiechu z tej pomyłki, że nawet tego nie sprawdził. Proste i logiczne.

Btw. ja bym nie osrał, ale ja bym się nie bawił z tematami, moderatorami. Napisałbym do Aceboya, on ogarnięty chłopak, wszystkiego wysłucha, sprawdzi i zdejmie te warny, bądź co bądź z tematami bym się nie bawił.

@down

Z tym się zgodzę, że te babranie w tematach jest bezsensu. Jak już się nie lubią, to niech załatwią to przez globali, przecież to proste. I niiech nie mówią, że nie ma kompetentnych na tym forum..

Opublikowano

Jeden robi to tak, drugi tak. Może miał powód do śmiechu z tej pomyłki, że nawet tego nie sprawdził. Proste i logiczne.

Btw. ja bym nie osrał, ale ja bym się nie bawił z tematami, moderatorami. Napisałbym do Aceboya, on ogarnięty chłopak, wszystkiego wysłucha, sprawdzi i zdejmie te warny, bądź co bądź z tematami bym się nie bawił.

Powiem ci szczerze, że ludzie zamiast pisać do Globali, to bardzo lubią robić zadymę na forum i wyjmować wszystkie syfy na wierzch.

Z tego co wiem Bebson i Piecu strasznie się nie trawią (pracowałem i pracuję z nimi w CA), więc to normalne, że sprawa nie została wyjaśniona na pw . Bebson nawet pewnie nie pisał -.-

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...