Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jakim kur** prawem ?!?!?

pietruch78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą grałem sobie w CA i zobaczyłem że znikneło mi 10k GP !!!!!!!!! Mój kolega niedawno do mnie dzwonił z tym samym problemem. Co to kurwa ma być ?!?!?!? Mam nadzieje że to się wyjasni.

Opublikowano

ehh ale też mi wielka strata 10k gp :0 kolego ja to w 5 H na QR odbijam przy jobach :)

Mogło to mieć wpływ albo serwy nie stabilne albo coś innego :P ale Support Nexona nic z tym nie zrobi

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Jeżeli UP nie ma racji to kolega sobie wszystko zaplanował wcisnął ci kit, że mu coś zniknęło, i przegiftał sobie coś na swoje konto.

52671550.jpg
Opublikowano

Jeżeli ktoś miał dostęp do Twojego konta to po prostu sobie giftnał, chyba, że o tym nie wiesz to ktoś mógł się włamać, albo po prostu zapomniałeś, że coś kupiłeś.

Opublikowano

Albo Bug Nexona ;)

Wątpie, kolega cie w wała robi bo mi jakoś kasa nigdy nie znikła hmmm wielu ludziom znikła *kolegom* i zawsze stał za tym jakiś 2 człowiek :)

Jeszcze by brakowało takich bugach

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Przed chwilą grałem sobie w CA i zobaczyłem że znikneło mi 10k GP !!!!!!!!! Mój kolega niedawno do mnie dzwonił z tym samym problemem. Co to kurwa ma być ?!?!?!? Mam nadzieje że to się wyjasni.

niee ludzie nikt niema dostępu do mojego konta a z tym zniknięciem to już tak miałem wcześniej a co do 10k GP tak, to dlamnie duża suma.
Opublikowano

Dla mnie 10k to też nie mało :)

Można pomyśleć może coś chciałeś kupić na 1 dzien a kupiles na 30 etc.

Możesz napisać do supportu i walczyć o swoje ale zapewne skończy sie to niepowodzeniem

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

niee ludzie nikt niema dostępu do mojego konta a z tym zniknięciem to już tak miałem wcześniej a co do 10k GP tak, to dlamnie duża suma.

Ktoś ma dostęp do twojego konta i krótko mówiąc opindala cię z GPeków. Kiedyś się zalogujesz, a tam 0 kaski + wszystko co możliwe discared czy jakoś tak ]:->

9368_gold.png

Opublikowano

Podstawowe pytanie: wchodziłeś kiedykolwiek w jakieś stronki, które reklamują na megafonach/chatach itp. ?

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Wątpie, kolega cie w wała robi bo mi jakoś kasa nigdy nie znikła hmmm wielu ludziom znikła *kolegom* i zawsze stał za tym jakiś 2 człowiek :)

Jeszcze by brakowało takich bugach

Mnie złapał, jak były 2nd anniversaly. Dzięki crashowi. Chociaż teraz to raczej niemożliwe żeby takie coś było..

Napewno ktoś Ci opylił konto, wystarczy nawet, że Twój kumpel Cię rejestrował bo sam nie umiałeś i już zna passy..Jest też taki trick zepsuj sobie Tab'a zaproś kolege niech wklepuje passy. I później wystarczy wpisać je jeszcze raz i masz spowrotem te 10k...a on zrobi kolejny temat na tym forum :D

Opublikowano
niee ludzie nikt niema dostępu do mojego konta

Może ty tak myślisz... Najlepszym rozwiązaniem będzie pomysł skiby

zmien haslo......

Jeśli zmienisz je i nigdzie nie będziesz podawał to na pewno już ci nic nie zniknie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...