Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lagi

end123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto zna jakies sposoby an lagi aby ich unikac mam program gamebooster ktory w jakims stopniu mi pomaga ale nie do konca problem zaczyna sie przy wiekszej liczbie graczy/zoombie wymagania gry a mozliwosci mojego kompa praktycznie sie pokrywaja neta mam 1 m/s

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Internet na taka gre jest wystarczający, sam grałem z 512kb/s. Podając takie preferencje sprzętu, a raczej połączenia, nic nie ustalimy. Podaj jaki masz sprzęt czyli:

• RAM.
  • Karta graficzna.
  • Płyta główna.
  • Procesor.

Odinstaluj zbędne programy, przeczyść komputer cclenaerem, podczas grania zmieniaj schemat na windows 2000.

Opublikowano

System XP professional 2002

Karta Graficzna NVIDIA GeForce FX 5200

AMD Sempron 2500+

1.75 GHz 1.25 Ram

pobralem tego Driver Cleaner 3 i jak teraz nim oczyscic?? wybierac proces z listy i klikac cleaner??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Się nie dziw 1.75GHz i 1,25 Gb Ramu to trochę mało...

Ta gra ma coraz większe wymagania i niedługo nie pograsz, masz zbyt słaby sprzęt.

pobralem tego Driver Cleaner 3 i jak teraz nim oczyscic?? wybierac proces z listy i klikac cleaner??

Tak

Opublikowano

a teeaz zmieniajac temat to jakie poleciacie laptopy tak do 2800zl nie chodzi tu i gry ale o ogolne korzystanie i wytrzymalosci takiego sprzetu w temperaturach 30+

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...