Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kazdy gol to uridium

kocisz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym myslicie? Jak polska rozjebie 20:0 Estonie to bedzie calkiem niezly zarobek :). Jednak wole kibicowac Hiszpanii i miec pewnosc ze moja kwota zostanie zdziesietkowana :).

Każdy gol to uridium!

Nasza drużyna potrzebuje osłony tyłów! Kibicuj swojej drużynie w meczu

Polska - Estonia

Zapowiada się zacięty mecz! I oczywiście Polska gra także dla Ciebie!

Wszystkie kwoty uridium, które zamówisz do pierwszego gwizdka, zostaną podwojone, gdy Twoja drużyna strzeli gola. Dwa gole potrajają Twoje uridium itd.

Bez obaw, tego przeciwnika nie trzeba się bać! Razem jesteśmy silni!

Uwaga: bonus zostanie Ci dopisany tylko za gole strzelone w trakcie regularnego czasu gry. Nie liczą się tutaj gole strzelone podczas dogrywki lub rzutów karnych. Bonus zostanie Ci dopisany w przeciągu 48 godzin po zakończeniu meczu.

Bonusu nie wypłaca się w przypadku płatności przelewem.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

jak graliśmy z Azerbejdżanem to 10 do jaja byłó dla nas ale sie cieszyłem bo eska akurat wysłałem ;D

To było San Marino :) Którego drużyna narodowa to prawnicy, kucharze itd ;p Akurat przeczułem wtedy i postawiłem na jedną kartę i poszedł przelew za 300zł :) opłacało się :D

sygnacu.jpg

Opublikowano

To było San Marino :) Którego drużyna narodowa to prawnicy, kucharze itd ;p Akurat przeczułem wtedy i postawiłem na jedną kartę i poszedł przelew za 300zł :) opłacało się :D

Przelew ? Chyba tu czegoś nie rozumiem :P "Bonusu nie wypłaca się w przypadku płatności przelewem. "

baner.png

Opublikowano

Przelew ? Chyba tu czegoś nie rozumiem :P "Bonusu nie wypłaca się w przypadku płatności przelewem. "

Albo wtedy zasady były inne albo chciał zaszpanować. Jeśli to drugie to niezły FAIL :P

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Albo wtedy zasady były inne albo chciał zaszpanować. Jeśli to drugie to niezły FAIL :P

były inne, nie chciałem zaszpanować :P

To było jeszcze przed erą botów więc wiecie :P wtedy było zupełnie inne BP.

sygnacu.jpg

Uczeń
Opublikowano

Też znałem pare osób, które wysłały przelewik za 300 zł na San Marino :D Wtedy za 3 mln urki to spokojnie sobie robisz najlepszy statek :)

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...