Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Pomocy mam pytanie :)

KochamCieKotku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko ponieważ kolega z gry napisał na megaphonie : "kupie 3,9k nx PW" może za to dostać bana???

A jak może to na ile??

Proszę o szybką odpowiedź z waszej strony :)

Opublikowano

Mi się wydaje, że może za to dostać jeżeli ktoś go zreportuje, coś jak handel kontami - np. ktoś napisze megaphone a w nim ,, Chcialbym kupic konto Combat Arms, pisac pw '', może taka osoba zostać zreportowana i dostanie bana.

Jednak w tym przypadku szanse są nikłe, gdyż osoba chce to kupić, a to zmienia troche fakt sprawy, gdyż może nie wiedzieć o tym, że da się kupić poprzez strone nexona (kto wie...), dodatkowo wątpie, by ktoś zrobił screena i napisał raporta, jednak możesz podać nick i można to sprawdzić.

Opublikowano

Bana dostać może , zakaz jest handlowania na ile to się nie orientuje.

Tak, zgadza się. Nie jeden już raport widziałem na stronie NEXON-a, gdzie za handel np. kontami, NX sypały się bany.

Co jak co, musi się bać Polaków, bo raczej Niemiec nawet nie zrozumiał o co chodzi w tym megaphonie .

aha, jeżeli mowa o banie, to na perma bez możliwości odwołania. A z resztą, nigdy nie ma szansy na odwołanie .

9368_gold.png

Opublikowano

Nie rozumiem niby za co miałby dostać bana? Na pewno nie za Scaming bo nic nie oferuje, account selling też na pewno nie... To niby za co?

Jak dla mnie to nie jest banowane.

Opublikowano

Chociaż za kupowanie nx nie powinien dostać bana, min. w Vindictusie też grze od nexona handel nx i rzeczami nie jest zabroniony tzn. Nx za GP. Na forum CA też widziałem jak niektórzy chcieli się wymieniać broniami za nx za gp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...