Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Event Apis

Niedzwiadek117

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak jak wiecie dziś jest event na apisa -25% i niby większa szansa ale nie wiem dla kogo bo kupiłem kluczy za 90 k uri i nie wypadła ani jedna część ponadto nic innego oprócz amo i 1 osłony oraz generatora napędu lepszego tez nie. A wy jak dostaliście? Najlepiej zbierać rano czy kiedy aby dostać jak najwięcej i najlepsze rzeczy?

Opublikowano

Ja straciłem na 1 koncie all klucze przy lf4 event, tera dokupilem na 2 i 1 częśc z 50 kluczy poszla

Opublikowano

kupiłem 50 kluczy również ani jednej części tylko : LF4 ; Niewidka x50 i bo2 i reszta to ammo itp ... mój kolego wtopił 100k uri i też nic nie dostał ani jednej części !!

Opublikowano

Powiedzcie mi qrva jedno :

http://screenshooter.net/8269493/nipajet

Czy to jest jakiś chwyt żeby kompletni idioci kupywali te klucze i myśleli że im nagle się pojawi pełny apis na mapie, czy bigpoint jest taki uchynięty żeby nie umieć poprawnie napisać ? Bo ja serio mam z tego rozkmine :P

zakaz handlu

Opublikowano

Możesz znaleźć całego w skrzynce. Ja dzisiaj dałem 25 kluczy z zety i zebrałem 3 części do apisa.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

To jest ściema wielka. Mój kumpel kupił 100 kluczy i nic nie dropło :/

a tydzień temu 50 i 1 część wyleciała.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja tam jeszcze nie widziałem żeby jakiś ziomek zebrał w skrzynce całego apisa. Apisa możesz zbudować z części.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

To słowo klucz - które delikatnie rozmija się z rzeczywistościa ale jej nie zaprzecza. Z powyższego mozna wyczytać, że w skrzynce znajdzie się cały apis lub, że ze skrzynek zbierze się całego w częściach.

Zwykła manipulacja.

Pozdrawiam, Kaśka.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...