Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj około godziny 20:30 Wysłałem SMS do boku i niedostalem ani potwierdzenia Płatności ani Fundsów na Battlefielda'a

Proszę o pomoc niewiem co mam zrobic ):

Kase z konta mi zabralo i nic );

Opublikowano

Wysłałeś sms'a i nie wyłączając stronki czekałeś na potwierdzenie? Czy wysłałeś sms'a i wyłączyłeś stronke?

Czekałem Nie przyszedł ten SMS co mam Wysłać pay na numer tylko to pisało nad paskiem to wysłałem

SMS i tak 10 min bylo ciągle że mam wysłac SMS i nic, Wiec odświeżyłem strone .

PS.Już napisałem do supportu

Dostałem Wiadomość:Dziękujemy za wysłanie zapytania do centrum obsługi klienta BOKU.

Jest to automatyczna odpowiedź, która potwierdza otrzymanie Państwa zgłoszenia. Pragniemy zwrócić uwagę, iż aby móc rozwiązać Państwa problem niezbędny będzie nam Państwa numer telefonu wraz z kodem kraju oraz opis zaistniałej sytuacji bądź zapytania. Jeśli nie podali Państwo tych informacji, uprzejmie prosimy o zaktualizowanie zgłoszenia pod adresem:http://boku.zendesk.com/tickets/20184994aby zapobiec opóźnieniom w naszej odpowiedzi.

Jeśli Państwa transakcja jest nadal w trakcie, prosimy poczekać 24 godziny, aby zakończyła się.

Jeśli płatność została zakończona i oczekują Państwo na swoje punkty bądź usługi, prosimy zwrócić uwagę, iż wydawcy Państwa gry bądź dostawcy usługi może zająć do 72 godzin dostawa zakupionych dóbr.

Jeśli otrzymacie Państwo zakup po wysłaniu tego zgłoszenia, prosimy nas powiadomić poprzez zmianę statusu zgłoszenia na Zamknięte.

Serdecznie dziękujemy,

Obsługa Klienta BOKU

Tu jest to co napisałem do niech Google Tłumacz :P

Proprus, Aug 15 04:23 (PDT):

Username: Mr.Glucio [En]

Yesterday at about 20:30 (8:00 pm) I sent a text message after 5 minutes still did not get receipts or Fundsów money from the account it took me a text message sent another two but I had no money and the transaction niedobiegla Continue to the end.

My number: 696991296

2012.08.14

Opublikowano

Niestety nie... Mam do ciebie takie pytanko: czy przyszedł ci SMS zwrotny o treści: Dziękujemy. Tekst do PAY pod nr XXXX aby rozpocząć transakcję? Jeśli tak to powinieneś wysłać sms pod podany numer i czekać choćby godzinę. Pod żadnym pozorem nie odświeżać strony.

Opublikowano

Niestety nie... Mam do ciebie takie pytanko: czy przyszedł ci SMS zwrotny o treści: Dziękujemy. Tekst do PAY pod nr XXXX aby rozpocząć transakcję? Jeśli tak to powinieneś wysłać sms pod podany numer i czekać choćby godzinę. Pod żadnym pozorem nie odświeżać strony.

Dostalem dziękujemy i tam ze koszt SMS to .... To mam jeszcze ras załadować stronę ?

Opublikowano

Cała transakcja powinna wyglądać tak:

Wybierasz płatność i ilość funds, przechodzisz dalej i podajesz numer --> przychodzi ci sms z kodem, który musisz wpisać w okienko, wpisujesz (taki pasek powinien załadować się na zielono) i oczekujesz, aż przekieruje cię do strony głównej... To tyle, tak zrobiłeś?

A i jeszcze esa ślesz PAY pod numer 92xxxx

Opublikowano

Osobiścię wczoraj kupowałęm też fundsy nie wielka ilość ale kase dostali miałem taką samą sytuację (wczesniej wysyłałem i odrazu były)

lecze po kilku minutach otrzymałem fundsy

a0544f830ad29c71b3810d43624f326d02edbadd.png

Opublikowano

Cała transakcja powinna wyglądać tak:

Wybierasz płatność i ilość funds, przechodzisz dalej i podajesz numer --> przychodzi ci sms z kodem, który musisz wpisać w okienko, wpisujesz (taki pasek powinien załadować się na zielono) i oczekujesz, aż przekieruje cię do strony głównej... To tyle, tak zrobiłeś?

A i jeszcze esa ślesz PAY pod numer 92xxxx

Nie dostałem tego SMSa z kodem co mam wpisać ten zielony pasek zaciął się w połowie na wysłaniu Sms

Spróbuje tak jak mówi Gilianv13

Opublikowano

Dostałem kolejną wiadomość:

AD.Lead.7677, Aug 16 01:25 (PDT):

Witaj,

Dziękujemy za skorzystanie z BOKU. Przykro nam, że wystąpiły problemy.

Z naszych danych wynika, że transakcja nie została ukończona, ponieważ nie otrzymaliśmy od Państwa wiadomości tekstowej potwierdzającej zapłatę.

Może to być spowodowane zaistnieniem którejś z niżej przedstawionych sytuacji:

1. Nie posiadali Państwo wystarczająco mocnego sygnału podczas wysyłania wiadomości.

2. Mogli Państwo wysłać błędne hasło w swojej wiadomości tekstowej.

3. Mogą Państwo mieć umowę z swoim operatorem telekomunikacyjnym, która nie pozwala na użycie dowolnej usługi typu Premium SMS.

4. Mogły wystąpić chwilowe trudności w połączeniu z Państwa operatorem telekomunikacyjnym.

Czy którakolwiek z wyżej wymienionych sytuacji mogła wystąpić w Państwa przypadku?

Ponieważ nie otrzymaliśmy wiadomości tekstowej, nie została pobrana opłata przez BOKU.

Jeśli są Państwo przekonani, że opłata została pobrana, proszę przesłać za pomocą poczty elektronicznej swój billing na adres [email protected]. Jeśli są Państwo użytkownikiem telefonu komórkowego na kartę, mogą Państwo przesłać nam zrzut ekranu ze swojego rachunku internetowego. Musimy mieć potwierdzenie, że opłata została pobrana zanim skontaktujemy się w Państwa imieniu z wydawcą gry/usługi w celu dokonania odpowiedniej rekompensaty.

Jeśli transakcja ponownie wydaje się być bezowocna, a żadne z powyższych rozwiązań nie pomogą, prosimy aby skontaktowali się Państwo z operatorem sieci komórkowej, aby zapytać, czy znany jest mu powód, dla którego ma Państwo trudności z korzystaniem z naszych usług.

Z wyrazami szacunku

Obsługa Klienta BOKU

I po

1.Co to jest biling

2/Jak mam im udowodnić że zapłaciłem,Może pomoże to ze wtedy doładowałem telefon ?

Opublikowano

Centrum obsługi klienta BOKU SMS. Zgłosisz im swój problem podajesz numer telefonu i datę wpłaty tych 25 zł na Funds'y. Do nich należy: zobaczyć czy jest odnotowana wpłata czy nie. Jak tak to powinni Ci doładować te Funds'y i przeprosić za problemy.

Edit 2: Mogłeś nie mieć sygnału lub twój sygnał był za słaby i stąd taki a nie inny problem. Kasę Ci zeżarło więc na pewno mają to zapisane.

Opublikowano

Mogłeś nie mieć wystarczającej ilości kasy na koncie tam wystarczy 1gr. Oni kase Ci pobierają, a kupowanego bonusu jak nie było tak nie ma.

Opublikowano

Mogłeś nie mieć wystarczającej ilości kasy na koncie tam wystarczy 1gr. Oni kase Ci pobierają, a kupowanego bonusu jak nie było tak nie ma.

@bartek9505 Kase miałem 25,09 bo dopiero telefon doładowałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...