Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Podnoszenie przedmiotów

Lord Zibi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Pobrałem sobie Tibię , bo nie miałem co robić. Ok , robię pierwszego questa gdzie zabijam te karaluchy żeby od nich jakieś itemki pozbierać - ok , zabijam je i próbuję pozbierać tego itemka czyli klikam "open" na zabitego karalucha przeciągam to do purse a to nie chce działać. JAK ZEBRAĆ ITEMKI OD POTWORA - takie jest pytanie , odpowiadać... myślę , że dla ludzi grających w Tibię będzie to proste pytanie. Nagradzam lajkami , dzięki :)

Lord Zibi

Opublikowano

otwórz baga i zbierz kliknij lewym przyciskiem myszy na item i przytrzymaj potem przeciągnij do baga.;d

Jak Ci nie wyjdzie to po prostu zrób drugiego chara i do tego kolesia co na początku z nim gadasz pisz:

hi -> skip tutorial -> yes

nie będziesz musiał robić samouczka:) a potem zbierz fooda z scheepow itd.. i selnij :P kup jakies eq i expij;p

Opublikowano

otwórz baga i zbierz kliknij lewym przyciskiem myszy na item i przytrzymaj potem przeciągnij do baga.;d

Jak Ci nie wyjdzie to po prostu zrób drugiego chara i do tego kolesia co na początku z nim gadasz pisz:

hi -> skip tutorial -> yes

nie będziesz musiał robić samouczka:) a potem zbierz fooda z scheepow itd.. i selnij :P kup jakies eq i expij;p

A jak otworzyć baga?

Lord Zibi

Opublikowano

Bag to ten zólty woreczek (?) prawym przyciskiem myszy - ale wpier wejdz w Opcje > pierwsza kolumna (General) > i zaznaczasz Tibia Classic Control.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...