Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Crashe po "Now Loading"

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak krótko mówiąc. Ładuje mi się CA EU i po tym gdy ludzik przebiegnie (przy ładowaniu) crash. Nie pomaga reinstall, redownload itd.

CA RU działa normalnie

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Pobierz skąd indziej.

Jak nie przeczyść pc z wszelakiego shitu.

Np.Stare haxy etc.

Opublikowano

Maxiu kotqku pobrałę z CA EU no i chuj. Formacika miałem jakieś 2 tyg temu więc nie wiem ocb :*.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Hmm..wiesz koxie że CA EU jest dziwne ;)

Nadal tą 8 masz ;D ?

Działo wcześniej normalnie ? ;)

Opublikowano

Witam . jeżeli masz błąd taki że ładuje ci się gra i nie wyskakuje panel do logowania i wywala do pulpitu . to spróbuj

Odepnij wszystkie kontrolery co masz do kompa np . kierownice pady itp . mi to pomogło z padem :)

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Spróbuj odpalić grę za pomocą administratora, w trybie zgodności np. z Windows XP (zależy, jaki system posiadasz).

Najlepiej podaj preferencje systemu, ewentualnie mogłeś dostać bana na ip jeżeli używałeś hacków/modyfikacji, ingerowałeś w pliki gry, wtedy ca się crashuje tak.

Działało Ci wcześniej normalnie?

Opublikowano
ewentualnie mogłeś dostać bana na ip jeżeli używałeś hacków/modyfikacji, ingerowałeś w pliki gry, wtedy ca się crashuje tak.

Nie... Jeśli dostałby bana wyskakuję mu komunikat, że został zablokowany... Jeśli nic nie wyskakuję to problem z kliencie CA.

Opublikowano

Nie... Jeśli dostałby bana wyskakuję mu komunikat, że został zablokowany... Jeśli nic nie wyskakuję to problem z kliencie CA.

Miałem raz bana na ip czy tam id dysku twardego, od razu po Loading gra się crashowała bez ukazania menu.

Opublikowano

Więc tak mam windowsa XP Black Edition v8.2 , nie mam żadnych padów mam jedynie normalny sprzęt , bana nie dostałem na pewno bo mam neostrade ;).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Usuń w

C:\Nexon\Combat Arms EU\Profiles

Plik players.txt i ustaw sobie jak najmniejszą rozdzielczość ekranu i zobacz.

Opublikowano

Gówno dało :/.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

It's work! Takie pytanie zawsze muszę to odłączać? Czy mogę do innych gniazd podpiąć?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dobra rozwiązałem problem. Musiałem odpiąć kierownice od kompa i działa teraz ;). THX! Leci kolejny limicik :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja mam tak samo na Rosyjskim nie wiem gosciu dobiega i cos tam pisze po rusku i crash nie wiem o co chodzi xD

Ja mam tak samo na Rosyjskim nie wiem gosciu dobiega i cos tam pisze po rusku i crash nie wiem o co chodzi xD

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

//EOT proszę

P.S. Nabij posta o treści " Zamykam na prośbę autora"

1390144171-U592769.png

Opublikowano

//EOT proszę

1390144171-U592769.png

Opublikowano

//EOT proszę

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...