Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam pomocy!

janaskj123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włonczam ??? Zamiast komputera mogles kupic nowy słownik na allegro. I tak wogóle nie czyta ci monitora to jakim cudem teraz piszesz masz kilka kompow? I porada na temat komputera na MPC gratuluje inteligencji

ravia4.gif

Opublikowano

nie czyta ci monitora masz moze zepsuty kabel lub przejściówkę

spróbuj podłączyć monitor innym kablem lub użyj innej przejściówki

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

ja dopiero jak kupiłem nowy kabel mi zadziałało po tym jak komp z serwisu przyszedł bo stary się spalił a przejściówka to do teraz nie wiem czy działa :D

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

Jest już taki temat. Nie nabijaj bezsensownie postów na dodatek w nieodpowiednich działach. Co do komentarzy to zamiast głupio odpowiadać na zadane pytanie i nabić sobie 1 posta więcej lepiej jest po prostu zgłosić. Co do pytania sprawdź jeszcze raz kable albo podłącz komputer pod inny monitor a monitor pod inna działająca jednostkę żeby sprawdzić czy na pewno wszystko działa. Niestety muszę zgłosić.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Po pierwsze określ co znaczy "nie czyta monitora", masz czarny ekran? Czy się komputer upomina o sterowniki?

Prawdopodobnie jeśli masz czarny ekran to jest kabel uszkodzony, trzeba nim poruszać, docisnąć, ew. kupić nowy kabel. Jeśli druga opcja to pobierz je z neta.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Włonczam ??? Zamiast komputera mogles kupic nowy słownik na allegro. I tak wogóle nie czyta ci monitora to jakim cudem teraz piszesz masz kilka kompow? I porada na temat komputera na MPC gratuluje inteligencji

Ty też mogłeś słownik sobie kupić.

Spróbuj z innym monitorem i powiedz, czy też się tak dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...