Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [TOTALNA NOWOŚĆ!] ----> FrugolCraft <---- [DEDYK] [Surv+FB i Frakcje !] Działki dla graczy oraz VIP. Każdy znajdzie coś dla siebie!

JestemSzlachta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie szanowni użytkownicy MPCForum ;]

Chcę wam przedstawić zapowiedź serwera FrugolCraft jak w temacie napisałem ;D

Zawsze szukałeś tego idealnego serwera? Ale zawsze coś ci nie pasowało? Koniec z tym! Przedstawiamy wam serwer FrugolCraft , który połączył 2 typy gry! Jest to FreeBuild z Survivalem oraz pluginem Factions! Każdy tutaj znajdzie coś właśnie dla siebie!

Posiadamy ogarniętą administrację. Zawsze wysłuchamy , pomożemy. Gracze mogą nam również proponować co dodać/zmienić na serwerze oraz jaki wgrać plugin/pluginy

:D

Więc lecimy! Informacje ogólne :

Nazwa serwera : FrugolCraft

IP serwera : Podam po starcie

Ilość slotów : 20. Po rozkręceniu serva powiększymy.

Pluginy : Dostępne będę na serwerze pod komendą /plugins. Powiem, że są one skonstruowane pod serwer FreeBuild + Dodałem kilka do survivalu w tym właśnie Factions

:)

Ekipa Serwera :

-[H@] Piterr28

-[Admin] JapsonPapson

-[Admin] Kirol

Rodzaj : Surv + FB z Frakcjami ;]

Typ : Dedyk

Potwory : Tak

Zwierzęta : Tak

Premium : Nie

PvP : Tak

WhiteList : Nie

Nether : Tak ;]

Forum serwera jest aktualnie w budowie.

Start serwera przewidujemy spokojnie do końca tego tygodnia.

Chcesz żeby serwer wystartował szybciej? A może nawet jutro lub za 2 dni? Tak, możesz to zrobić! Wystarczy wysłać sms za 11.07zł

:) Osoba , która to ewentualnie zrobi dostanie dożywotniego SuperVIP-a na serwerze! W tym celu pisz na GG : 214449

No nic ;] Z mojej strony to chyba tyle i Pozdrawiam! Zapraszam na serwer jak wystartuje oraz do śledzenia tego tematu, ponieważ będą w nim pojawiały się wszelkie informacje o serwerze!

Opublikowano

pff żadna nowość Normalny FB+Surival...

A i jeszcze te 10 slotów z Frakcjami ehh...

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Odświeżam ;)

P.S : Serwer miał wystartować dzisiaj wieczorem, ale zapomniałem , że dzisiaj sklepy są pozamykane i nie lupiłem doładowania tel. Jutro start serwera, pod wieczór jakoś :) Chyba, że znajdzie się jakaś osoba, która właśnie wyśle sms za 11.07zł. Osoba ta otrzyma :

-Dożywotnią rangę Sponsor na serwerze

-2 działki dla VIP [są one bardzo duże ;D]

-I ogólnie wszystko na bogato ;d

W tej sprawie proszę pisać na GyGy : 214449 ;]

Opublikowano

Odświeżam ;)

P.S : Serwer miał wystartować dzisiaj wieczorem, ale zapomniałem , że dzisiaj sklepy są pozamykane i nie lupiłem doładowania tel. Jutro start serwera, pod wieczór jakoś :) Chyba, że znajdzie się jakaś osoba, która właśnie wyśle sms za 11.07zł. Osoba ta otrzyma :

-Dożywotnią rangę Sponsor na serwerze

-2 działki dla VIP [są one bardzo duże ;D]

-Będzie mogła dostać 64 diaxy raz na 3 dni.

-I ogólnie wszystko na bogato ;d

W tej sprawie proszę pisać na GyGy : 214449 ;]

To ja już dziekuje za gre skoro osoba która teraz wyśle smsa za 11zł bedzie dzostawała co 3 dni stack diaxów.

Opublikowano

UWAGA! STARTUJEMY Z WIELKICH ROZMACHEM ! ;] Zapraszamy na serwer, jak na razie jesteśmy w fazie testów xD Wszelkie błędy lub bugi prosimy zgłaszać w grze do Admina lub H@ .

IP : s1game.slotex.pl:20046

Zapraszamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...