Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno minecrafta

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam jeszcze mine ale chce kupić bądź wygrać moje pytania są takie

-jak kupić mine i czy kupno konta jest na zawsze?

- i jak wygram gdzieś kod do mine to gdzie go wpisać bym miał oryginalnego minecrafta i czy takie kody uaktywniają konto na zawsze?

moje pytania może są amtorskie ale nie miałem oryginalnego mine i chce się upewnić może macie jakieś swoje porady co lepiej ?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

1 .Tak konto jest na zawsze (chyba że co ktoś schakuje:d)

2.Jak już masz to wchodzisz w "Profile" i klikasz"click here to redeem the code." tam wpisujesz kod

Moja porada kup na minecraft.net

Opublikowano

Konto masz na zawsze, konto mozesz kupic na allegro- nie polecam, nie masz pewnosci, kontagier.pl-99% pewnosci ze bedziesz mial dozywotnio premium, no i na koncu minecraft.net-100% pewnosci ze konto bedziesz mial dozywotnio, na minecraft.net masz dwie mozliwosci, mozesz kupic giftcode-kod ktory wpisujesz w profile, lub od razu premium, czyli placisz i zamiast giftcode mojang "upgrade'uje" twoje konto do premium, na kontagier.pl sprzedawane sa tylko giftcode, na allegro giftcode oraz konta z aktywowanym premium-nie polecam, to by bylo na tyle.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Buy Now -> Wybierasz opcję po lewo, czyli premium dostaniesz na konto na którym jesteś zalogowany w trakcie kupowania -> Wybierasz Polska ( wtedy Ci zmieni walutę na euro ) -> Opcja Przelewy24 MoneyBookers -> Klikasz ten przycisk aby przekierował Cię dalej -> Wypełniasz jakieś pomniejsze dane ( w tym wybierasz bank ) -> Przekierowuje Cię do banku -> Logujesz się -> Wypełniasz przelew i w tytule podajesz chyba nr transakcji który Ci się ukaże przed zalogowaniem do banku.

Napisałem Ci opcję którą ja płaciłem. ^_^

Przelicz ile to Ci wychodzi te 19.95 Euro na PLN poprzez tą stronę choćby -> http://www.paysafeca...php?language=pl ( PaySafeCard kalkulator walutowy )

No i co ? Wpłacasz polskie ok. 88zł ( coś takiego Ci powinno wyjść ). Następnie dostaniesz e-maila z potwierdzeniem.

Konto jest oczywiście na zawsze. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

dzieki za pomoc wszystkim lajki :) jescze jedno pytanie jak wgrac swój skin? i czy jak go wgram jeden raz będe mógł go zmieniać?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Oczywiście, możesz go zawsze zmieniać.

Logujesz się -> Profile -> Pod napisem CHANGE SKIN będzie taki biały pasek i przycisk przeglądaj. Kliknij aby wybrać skina którego masz zapisanego na dysku. Polecam najprostsze robienie skinów na: http://www.minershoes.com/ -> Po wybraniu skina znajdującego się na pulpicie / dysku klikasz Upload.

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...