Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] nx cash i psc za 20zl

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otoz nigdy nie kupywalem psc za 20zl i mam problem . Kupuje zazwyczaj na allegro albo za 50 100 zl. Kupilem i nie moge sobie doladowac nx . Nie wiem co mam zrobic moze ktos pomoc!!?? Chyba mi brakuje a ja nie mam zadnego innego psc. Ma ktos resztki ? Jak ktos ma to bardzo prosz na pw .Zlajkuje i sie odwdziecze w jakis inny sposob ;(

Edit; A jakbym kupil na fan up i bym zrobil z pare reklam . A probowal ktos kupywac np Karma coin na fan up ? wgl dziala to?

BUM

Opublikowano

Fan Up podobno nie działa ale nie wiem ile w tym prawdy. Tak brakuję ci parę centów ale wątpię, że ci to tu dadzą bo jest zakaz ;)

Opublikowano

Ale sie wkopalem z tym psc nawet nic kupic nie moge . A jak u nich z tym euro jest ? bo kurcze caly czas za 4200nx chca 22zl? czemu cena nie spada?

Edit; wlasnie sie doczytalem 11. Wszelki obrót kontami, czyli ich sprzedaż, wymiana lub oddawanie jest zabronione. Ale o dawaniu mowy nie ma. Znajdze sie moze jakis dobry czlowiek ktory ma resztki .;(

BUM

Opublikowano

Teraz euro jest 4.068.Jak przeliczysz 5 euro to wyjdzie ci 20.3399.To możesz kupić 5000nx.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...