Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Rankedy?

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy wy też podczas grania Duo rankedów macie tak, że albo wszystkie przegrywacie albo wygracie 1 i reszta przegrane? Po prostu już mnie to denerwuje, że zawsze to ja muszę mieć jakiś pro team, który feeduje... Jest na to jakaś rada albo coś?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Nie ma na to rady i tak elo nie pokazuje skill'a, bo gdyby tak było to niektórzy już na początku by mieli 200~~. Pewnie zaraz moderator zamknie, więc nie masz co się wyżalać na forum.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@up

Staty o NICZYM nie świadczą. Niby wygrywasz tego swojego mida, w co szczerze wątpię. Ale jeśli poszedłbyś na topa i zgankował dwa razy, na bocie tak samo to stracił byś te 10 creepów, ale Twój team miałby ogromną przewagę.

Grasz duo i skarżysz się na noob teamy? Jak wszyscy którzy grają duo, bo tak niby jest łatwiej i oni są pro, a to team jest słaby.

Przeważnie jak mam premade w teamie to w 80% jest to lose.

Po prostu spadniesz tak nisko jak zasługujesz.

Ja jakoś jestem czasem nawet carrowany przez mój team. I może raz na 20-30 gier przegrywam przez mój team, a ja gram bardzo dobrze. Większość przegranych to po prostu wina większości teamu / braku zgrania.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...