Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj kolega dał mi trade i widziałem item którego po zakończeniu trade nie miałem , on sam nie wiedział jak to zrobił , czy zna ktoś jakiegoś trade hacka na 1.02k ? (wiem , wiem nie można publikować nic co związane z kradzieżą i więc jeśli ktoś może niech mi napisze pw , a jak tak nie można to proszę usunąć temat).

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

@Up

Noo bardzo mu pomogłeś ^_^

Skoro wiesz to napisz, on sprawdzi i Ci powie czy możesz na przyszłość być pewny czy działa czy nie... :mellow:

aaa

Opublikowano

Napisz sposób na pw , przetestuje i zobaczymy :) .

Ps. Lucass widziałem Cię na nockamu ^^ , ustaw se animacje na 72 ;p , bo trochę , było widać ^^.

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

1.Dajesz komuś trade

2.Zanim otworzy sie okno trade klikasz szybko

tt a potem esc

3.Idziesz do depo wkładasz itemy które chcesz skopiować

4.idziesz do tego samego kolesia któremu dałes trade i on ci daje trade jak okno trade się otworzy szybko klikasz t i esc

5.Itemy ktore dales do depo powinny sie pojawić w inventory

Opublikowano

Wielkie dzięki :) przyda się na pewno , ale to jest dupe hack :) , trade to jest , że dajesz trade koleś widzi itemy których w rzeczywistości nie ma :) , a ty daje ok i ty i masz itemy on nie :].

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

Ja grałem na ZhyperMu ,gdy był 2season.

Zacząłem grać później,gdy już był episode 2 i jeden koleś próbował mnie nabrać w następujący sposób(nie wyszło mu ^^ ):

Dał mi trade i zaoferował mi set DK+2opty za 100s.Pomyślałem,że noobek,bo kiedyś kupiłem za podobną cenę.

Później zamknął trade i powiedział ,że ma lagi ( ;| ).Później kazał mi kliknąć na goblinka,który stoi przy barze,zacząłem się domyślać,ale chciałem zobaczyć jak to się dalej potoczy.Kliknąłem.Dał mi trade.I w okienku pojawił się już set.Nie jest trudno się zorientować ,bo set pojawiał się nagle,ale wystarczyłaby niewiedza gracza i moment nieuwagi i po soulach.

Osobiście nie testowałem tego sposobu,ale może Wam się będzie chciało pobawić.

Pozdrawiam,

Redgar.