Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Co polecacie?

jat11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shaco jest idealny do twoich potrzeb , to świetny killer który z krzaków może wyjść nie zauważalnie . Jungluje też bardzo dobrze choć wole iść na linie .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Ja polecam Karthusa szybka jungla sweet ganki

A tak na poważnie to polecam Chemp którzy mają trochę hp i zadają troche dmg bo jak będziesz mieć papier team to w late przegracie mając za przeciwników w jungli Lee Sina a na topie np Voliego.

Opublikowano

Polecam:

Dariusa - świetny dmg i ulti z nieuchronnymi + odnawia się gdy zabijesz nim wroga, a gdy zrobisz pod off-tanka - nie do zabicia.

Fiorę - jest szybka, ogromne dmg, świetne ulti do tf'ow, trochę papierowa, ale gdy zrobisz dobrego builda w miarę sobie radzi. Osobiście gram nią teraz i jak najbardziej polecam.

Nocturne - dobre dmg, dobry na jungle, świetne skile do ganków, twardy. Również go posiadam, ale nie dawno kupiłem i jeszcze musze ogarnąć :D

Lee Sin - dobry jungler, dobre dmg, świetne skile do ganków i ucieczek, twardy, ciężki do ogarnięcia.

Opublikowano

A ja polece ci Jaxa, jesli jeszcze nie probowales nim junglowac to sprobuj, a przekonasz sie o czym mowie.

Doskok do dowolnej jednostki, hybryda, dosc pancerny, przyjemny pasyw od ulta zwiekszajacy dmg co 3 ataku, przyjemny pasyw stackowanie - attack speeda i na dodatek dodge na auto attacki polaczony z AoE stunem...

Za jedyne 1350 IP (z tego co kojarze - kupowalem go dawno).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...