Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Murcielago LP640 vs Lotus EVORA

Cheery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie to te samochody sa sobie rowne, oba sa zwinne, szybko przyspieszaja i dobry v max. osobiscie to sa najlepsze auta za igc w t3. sam w garazu mam i evore i murcielago no i jestem zadowolony.

@Edit

znaczy wiesz jak dla mnie lepsze jest murcielago, bo mi sie bardziej podoba, tylko ze jak masz kupowac to lepiej tego poszukiwacza klejnotow. jednak troche lepszym wyborem jest evora bo ten maly skurczybyk jest poprostu zajebisty, rowna sie nawet z autami za SP i jest tani w porownaniu do lambo

poczekaj na komentarze innych to sobie porownasz wypowiedzi i wtedy mozesz sie decydowac bo jak ja tylko ci napisze to moze byc lipa, ja az taki znawca nie jestem mowie ci z wlasnych doswiadczen :D

Opublikowano

Nie wiem jak Evora ale Murcielago jest naprawde dobre , mam go i przy dobrych częściach jego V-max jest 360 albo lepiej , przyspieszenie też ma dobre . Możesz jeszcze się zastanowić nad BMW E46 bo też jest niezłe ;p

Opublikowano

to zalezy od gustu , mucielagro ma super prowadzenie i predkosc max. ale slabe przyspieszenie a evora super prowadzenie niezawodne przyspieszenie i dosc dobra predkosc maxymalna , lecz bardziej uniwersalna jest Evora!

Opublikowano

Jesli Cie stać weź Lambo, napewno nie pozalujesz. Lambo jest lepsze w mojej ocenie.

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

mam lambo na PRO i lotusa na PRO i nie wiem czemu co wyścig jadę innym bo po prostu nie mogę się zdecydować . ale z reguły jednak lapsze czasy robie lambo tak więc weź LP640

Opublikowano

Mam Evore,pro części (mechaniczne jak i modyfikatory) na starcie już wszystkich biorę ponieważ ma mega przyśpieszenie+długi i mocny dobry start.

Zakręty na pełnym gazie,sprawuje się również na prostych.Tani samochód jak na swoje osiągi,estetyczny wygląd,po dobrym przemalowaniu cacko.

Jeździłem u kumpla który miał LP640,jest dobry ale nie tak skrętny jak Evora,droższy,na starcie nie wyprzedzisz wszystkich tak jak Evorą,musisz długo na niego czekać jeżeli chcesz go kupić za IGC.Auto samo w sobie złe nie jest (wkońcu jest w topce aut z gry).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja Ci polecam lotusa, mam go prawie od początku gdy go wprowadzili i nie żałuje wogóle. Prawie wszystkie wyścigi nim wygrywam, to co wyprawia na zakrętach, nie do opisania. Gdy już ogarniesz ten wóz przyzwyczaisz się do tego, że jest naprawdę lekki co faktycznie jest minusem (jedynym), to na zakrętach nikt Cie nie pokona. Na starcie też wszystkich zostawia w tyle, prędkośc maksymalna bardzo dobra, lecz i tak jak dla mnie najmniej istotna. Samochód ma być zwrotny i tym miażdzysz wszystko ;d

DARKVENOM22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...