Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł dla moderatorów!

Marciohan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, jak ciężko jest znaleźć kogoś do serii let's play lub po prostu do wspólnej gry. Pomóc miał w tym temat "Zapisy na Let's Play i wspólną grę". Ja jednak mam inny pomysł. Założyć dział o tej samej nazwie. Ludzie zakładaliby tam tematy typu: "Zapisy do mojego let's play!" albo "Szukam kogoś do budowania zamku". To byłby lepszy pomysł niż przeglądanie ponad 300 stron w jednym temacie... Proszę przemyśleć moją propozycję. Uważam, że to byłoby dobre rozwiązanie.

Z poważaniem, Marciohan.

Opublikowano

Tylko więcej roboty dla moderatorów, kolejny dział do pilnowania, temat wystarczy.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Temat robi bałagan straszny, a jeden dział pozwoliłby załatwić dużo problemów... Ci, którzy w temacie złożyli swoje ogłoszenia, nie uzyskali odpowiedzi (mój kumpel, moi koledzy z klasy, ja i mój przyjaciel...). Czy nie można by było zrobić czegoś dla użytkowników forum? Dlaczego nikt się nimi nie interesuje? Musicie coś zrobić, żeby zapanował spokój... A jeden dział może i robota dla moderatorów, ale to praktycznie załatwiło by kilka spraw... Trzeba to załatwić w normalny sposób. Albo zróbcie dział, dajcie mu moderatora i każcie mu się opiekować. Ja mogę się zgodzić. Mogę być moderatorem tego działu jednego i pomóc. Na mnie można liczyć.

Opublikowano

Co do cb to wątpię . Nowy użytkownik , mało postów i wgl.

A pomysł na dział nawet dobry. Tylko potem może być bałagan na forum. I mogą robić fake tematy by posty nabić ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...