Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Szukam) Sponsora i Technika na serwer Tekkit Wojna Gildi

surz2078

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znam cię, masz 11 lat hahahahaha to chyba będzie musiało być guildswars żeby cię zasponsorowało :P chyba za seks ;P

MPC Love<3

Opublikowano

Znam cię, masz 11 lat hahahahaha to chyba będzie musiało być guildswars żeby cię zasponsorowało :P chyba za seks ;P

wiesz jak widać to ty masz 11 lat i Rodzice kochają cie tylko w nocy uuu... pamietaj

Sponsor opłaci serwer, technik sie zajmie serwerem a ty nic nie bedziesz robil i bedziesz wlascicielem serwa. Pozdrawiam.

dlaczego tak myślisz ?

Opublikowano

ja ci wysłałem wiadomość daj mi odp czy tak czy nie bo jeśłi szukasz tecnika to widać ze czegoś nie ogarniasz wiec oferuje swoja pomoc za darmo bo mam dobre serce i lube pomagac ludziom czekam na info a ze sponsorem sie jakos załatwi w tym tez ci pomoge nie to ze go ja oplace ale znajde kolege ktory mi pomoze a przy okazji tobie czekam na info od cb

Opublikowano

Powiem tyle to jest dzieciak max lat 11 tak jak wyżej. Najlepiej zamknijcie ten temat bo szczyl tylko kozaczy do każdego. Niech idzie od starych kase wyżulić a nie naiwniaka szukać do sponsorowania i robienia all za niego bo nie potrafi sam. Powiem tyle, jak nie umiesz nawet tekkita gotowego postawić to idź graj w pacmana a nie bierz się za robienie serva. Do kosza ten temat. Dziękuję jeśli administracja rozpatrzy to pozytywnie.

Opublikowano

Powiem tyle to jest dzieciak max lat 11 tak jak wyżej. Najlepiej zamknijcie ten temat bo szczyl tylko kozaczy do każdego. Niech idzie od starych kase wyżulić a nie naiwniaka szukać do sponsorowania i robienia all za niego bo nie potrafi sam. Powiem tyle, jak nie umiesz nawet tekkita gotowego postawić to idź graj w pacmana a nie bierz się za robienie serva. Do kosza ten temat. Dziękuję jeśli administracja rozpatrzy to pozytywnie.

i co kolega przyszedł i niby zamkneli mi temat weś sie Ogarnij a nie nie dajesz innym spokojnie prowadzic temat

@Ref

Opublikowano

Tylko gówniarze w wieku 11 lat na rodziców wjeżdżają. Sponsora z takim podejściem nie znajdziesz.

Cześć piszesz post że to gówniarz który ma 11 lat heh ;] ale powiem ci tyle każdy ma prawo czegoś nie umieć a to nie znaczy że musisz pisać ze to dzieciak powiem tyle jeżeli umiesz pisać posty obraźliwe innego użytkownika to może lepiej się nie wypowiadaj a po resztą ja mu pomogę

bo miałem swój serwer i rozumiem że ktoś nie umie parę rzeczy jeśli ty tak wszystko umiesz to zajmij się stwaianiem swojego serwera a nie obrażaniem innych uzytkowników zakonczyłem temat to tyle z mojej strony

A CO DO SPONSORA TO BYĆ MOŻE BĘDZIE TO MÓJ KUMPEL WIĘC JA SOBIE NIEŻYCZE PISANIE OBRAŹLIWYCH KOMENTARZY

DZIEKUJE ......

BO TO TYLKO SWIADCZY O TWOIM WYCHOWANIU . SĄ LUDZIE KTÓRZY UMIĄ WSZYSTKO A SĄ KTÓRZY CHCĄ POMOC INNEGO CZŁOWIEKA I TRZEBA POMAGAC NIE MOWIE ZEBY OPŁACIC SERWER I TYLE ALE CHYBA KAZDY WIE O CO CHODZI

I MAM NADZIEJE ZE WIECEJ NIE BEDZIE TAKICH KOMENTARZY

Pozdrawiam :MHBK

Opublikowano

wiec tak surz2078 jesteś inny moim zdaniem więc tak jeżli masz mało lat nikt nei chce miec z toba do czynienia i to prawda. Szukasz sponosra ok ale nikt nie zasponsoruje dziecka z małą ofertą szukasz dodatkowo technika poco zakładać serwer jak masz małe doświadczenie. OK ok to nie wszystko Ty byś tylko budował i kase zgarniał więc pomyśl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...