Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]osobna strona każdego pliku --->Czytaj ;p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postawiłem sobie stronkę. gdzie umieszczam moje "prace" i pytanie brzmi. jak zrobić skrypt który wykorzystując szablon będzie potrafił umieścic plik któyr podam w textarea albo w polu tekstowym ;p

oraz przypisać mu opis (w textarea) można prosić o prosty skrypt? mogę dać link do mojego szablonu (jest on z darmowych ;p) liczę na pomoc.;p daję plusy ;p widziałem coś podobnego w generatorach ;p że wpisujesz dane a on daje ci cały kod ;p takie coś tylko żeby zapisywał plik na np. program1.html albo lepiej .php ;p

daje lajjki i 5 ;p

stronę można oglądać i komentować tu ;p http://robotek019.cba.pl

wiem hosting :// ale cóż to jedna z moich pierwszych stron xD

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

chcę by:

móc dadać dodatową strone. która będzie nosiła nazwę xxx.php. generator korzystał z szablonu.

można było zmienić treść opisu i link

przykładowo uploaduje plik gg.exe

po uploadzie tworzę stronę z opisem

chcę by generator automatycznie przygotował kod. ja tylko wpisuję co chce widzieć w tym kodzie.

np. w polu notatki (opisu) wpisuję że to program do komunikacji

daje link do downloadu. klikam gotowe i strona istnieje a nie ze muszę ją pisać krok po kroku ..;;/ trochę to denerwujące .

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Jak piszesz posta to kliknij 'zmień tryb edycji' bo inaczej będą ci się jebać polskie znaki.

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

@Top , przeczytaj to co napisałeś , i napisz jeszcze raz , tylko ZROZUMIALE !! Kapiszi ? Tak żeś napisał , że nic nie kumam xD .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...