Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] czarny ekran przez dym

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki mały problem ze jak wchodzę w te tunele na overdose to robi mi się czarny ekran tak samo jak na eli ktoś rzuci ten podpalać i mam czarny ekran próbowałem reinstalować grę i nic z tego gram na nowym kompie tutaj info:

plyta p8 z777-v lx

i5 2500k sandy bridge

8gb ramu kingston

karta graficzna zintegrowana.

widzalem gdzieś podobny temat ale nie mogę go znalesc.

Opublikowano
karta graficzna zintegrowana.

Facepalm od kiedy w gry się gra na karcie graficznej zintegrowanej... Jedynie mogę ci usunąć efekt na ekranie, że nie masz tego fioletowego przy wchodzeniu w tunel. Jeśli to znajdę...

Opublikowano

a moja wina ze tam gdzie kupiłem karte maja jakiś problem i będzie dopiero za 2 tygodnie myślisz ze bym grał na zintegrowanej jak bym miał normalna kartę?

Opublikowano

Podepnę się pod ten temat.

Mam podobny problem na nowym laptopie.

Procesor Intel® Core™ i5 3210M 2,5 GHz

NVIDIA® GeForce® GT 650M, 2 GB DDR

6 GB DDR3

Mam najnowsze sterowniki,system czysty ,oryginalny Norton,

Na starym lapku nie miałem tego typu problemów.

Opublikowano

Facepalm od kiedy w gry się gra na karcie graficznej zintegrowanej... Jedynie mogę ci usunąć efekt na ekranie, że nie masz tego fioletowego przy wchodzeniu w tunel. Jeśli to znajdę...

ja grałem na zintegrowanej hd4000 intela i ca śmigał, serio

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

ja grałem na 3000 hd intela miałem 30 fps teraz mam 80 fps wiec piecu jak ty masz stara płytę to nie dziw się ze masz 10 fps

+ gdy nagram nie spada mi fps może o 2-3 wiec i tak dobrze bo na 3000 spadało o 10 fps

Opublikowano

Napisz do nexona, że jak NX kupić chcesz to ci Blcak Screen wywala i nie możesz grać w CA. A jak wbijesz normalnie to gra chodzi. Odrazu ci pomogą, a tak serio to nie wiem co może być, ale poszperaj w necie. Pamiętam, że kiedyś ktoś rozwiazał ten rpoblem. Nie wiem czy wina nie była w sterownikach, albo antywirusie, ponieważ blokował teksturę odpowiedzialną za ten obraz.

Poszperaj w goglach napewno coś znajdziesz.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Najnowsze sterowniki do karty graficznej wgraj ... ewidentnie to jest wina sterowników skoro wcześniej na normalnej karcie było wszystko OK.

Do tego zaktualizuj DirectX. Może ta karta zintegrowana nie obsługuje DX11/10 nie wie co tam masz wgrane (może jest kompatybilna z 9 tylko jak to większość zintegrowanych).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Powinno - nie znaczy że musi działać.

Jaki masz model tej zintegrowanej karty ?

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano
piecu jak ty masz stara płytę to nie dziw się ze masz 10 fps

Ja coś mówiłem o 10 FPS? Raczej nie

PPM -> Właściwości -> Zgodność -> Uruchom tam w 256 kolorach i powyłączaj tam zbędne rzeczy.

Oczywiście PPM na ikonkę Combat Arms Eu.exe jak i Engine.exe

Opublikowano

Cod, Crysis ale myślę, że też tak będziesz miał. Jedynie będziesz musiał czekać na normalną kartę, a nie grać na zintegrowanej bo karty te nie zostały stworzone dla gier...

Opublikowano

Spróbuj WR albo CF. Sprawdź tutaj czy ta karta graficzna spełnia wymagania...

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

Opublikowano

CS ma o wiele, wiele mniejsze wymagania niż CA, spróbuj pobrać War Rock'a też od Nexona. Moim zdaniem to wina karty możliwe, że jest za słaba albo nie ma czegoś co wymaga CA.

Opublikowano

piecu fail wystarczyło reinstal gry dzięki maxiu :D i nie mów mi ze karta do dupy bo dobra jak na zintegrowana. karta nie slab kur** to nie są zintegrowane z 2005 roku czy chu* wie jakiego...bym się tera bawił w jakieś war rocki itp... i po 2 gdyby karta byłą za słaba to antylising//cieniowanie by padało.i jak zawsze maxiu pomaga :D

close!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Wiesz Natan mówiłeś, że reinstalowałeś grę xD

i mam czarny ekran próbowałem reinstalować grę i nic z tego

Więc nie mów, że fail. EOT

<facepalm>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...