Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enchant

Patryko08

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jest kilka sposobów :)

(nie oglądałem tego filmiku)

1.Enchant w biegu :D (bijesz 1 moba robisz enchant bijesz 1 moba robisz.....)

2.W miejscu zacisznym :D gdzie nikogo nie ma

3.I ten ostatni jest mój i nie powiem :P

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Mój sposób jest taki ze wbijam +3 przezucam na 2 hara wbijam+6 <--Nieraz się nieudaje ale w wiekszosci przypadkow wychodzilo potem na 3 hara wbijam +9 <--Też czasem niewychodzi potem na 4 hara wbijam +12 <--czesto sie pali <--na 5 hara +15 xD <--ani razu niewyszlo :D

Opublikowano

musisz wrzucic bron do zimnej wody przed kazdym enchantem TO DZIALA NA 100% sprawdzilem na kazdym serwerze........

omg idioci nie ma czegos takiego jak sposob na enchant istnieje jedynie lag enchant i motyw z kopiowaniem postaci.. da sie tez to zrobic wysylaniem pakietow za czasow hlapexa to dzialalo lecz hlap poszedl w rozlonke juz stary badziew

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sa sposoby na echant....

Jesli wiezysz w dany sposob na echant to napewno ci sie uda :P wiem bo moj kumpel robi roznymi sposobami i juz mu na taki + bronie powchodzily ze szok ;O bo naprawde w to wiezy :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Głupoty gadacie z tym enchantem:) ja wiele razy enchantowalem na maxa na serwerach roznego przekroju :) jeszcze mnie moze nie znacie ale pograli byscie zemna to byscie sie nauczyli:)Jak chcecie mnie zaprosic na serwer to piszcie na skype Robixs email: [email protected] lub PM Zawsze pomoge jesli bede w stanie:) i mam nadzieje ze wy pomozeci mi:)

chaotic.jpg
Opublikowano

Panowie ktorzy mowia ze nie ma takiego czegos jak bezpieczny enchant są w błędzie i po co to w ogóle mówią jak się widocznie nie znają... Otóż istnieje sposób na 100% safe enchant ale naprawde niewiele osób potrafi to robic mnie nauczył kolega i wiecie co ?? opisałem to na 1 forum... Wiara nie robila nic dokładnie i paliły im sie bronie a potem pisali na forum ze jestem oszust i wymyślam bzdury zeby nabic postów... oczywiscie dzieki temu narzekaniu dostalem zakaz pisania a moj post został usunięty. Ale owy sposób istnieje i dziala na wiekszosci serwerów Interlude (nie na dragonie :P) Ale nie opisze go... z w/w przyczyn... chyba ze ktos mnie ladnie poprosi lub cos zaproponuje...

Opublikowano

xbuczox gdzie grasz ??? jaki server wpadne i poklikamy razem i pouczymy sie wspolnie na temat hakow oficjalnie gram na atlantis i mam wszystko na full podaj linka jesli mozesz to na pm lub tu poklikamy razem:):P

chaotic.jpg
Opublikowano
Panowie ktorzy mowia ze nie ma takiego czegos jak bezpieczny enchant są w błędzie i po co to w ogóle mówią jak się widocznie nie znają... Otóż istnieje sposób na 100% safe enchant ale naprawde niewiele osób potrafi to robic mnie nauczył kolega i wiecie co ?? opisałem to na 1 forum... Wiara nie robila nic dokładnie i paliły im sie bronie a potem pisali na forum ze jestem oszust i wymyślam bzdury zeby nabic postów... oczywiscie dzieki temu narzekaniu dostalem zakaz pisania a moj post został usunięty. Ale owy sposób istnieje i dziala na wiekszosci serwerów Interlude (nie na dragonie :P ) Ale nie opisze go... z w/w przyczyn... chyba ze ktos mnie ladnie poprosi lub cos zaproponuje...

Pierdo*** głupoty. Jeśli grasz na jakimś privie to sie nie dziw. Na żadnym dobrym L2off ani na retailu nie istnieje żaden sposób na udany enchatn.

EWx i EAx mają wpisany % szansy na Pozytywny skutek i negatywny i nie da się tego zmienić choćby nie wiem co. Już tyle bajek się przez fora przetaczało że bardzo ciężko jest ""wysnuć" następną i robić ludziom nadzieję. Chcecie dobry sposób? Kupcie sobie tonę BEWx i podnoście broń aż uzyskacie upragniony efekt. jeśli się nie uda to marsz spoilować i kupcie następne....

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up wbijaj na core i sproboj z phx to zrobisz /edit

nicki na bfme 2 witch king :

1- bers10000 - sleep

2- ziom9999-very active

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...