Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] stworzyłem strone hamachi i niemoge połączyć się z mysql :/ czemu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ip napisałem dobre z końcówka 100 w config

jak klikam rejestracja wysakuje takie cos

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated inC:\xampp\php\PEAR\Config.php on line 80

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated inC:\xampp\php\PEAR\Config.php on line 166

Notice: Undefined index: action in C:\xampp\htdocs\includes\reg.php on line 33

a jak daje zarejestruj bo wypełniłem dane takie coś :

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given inC:\xampp\htdocs\includes\reg.php on line 42

No database selected

Za pomoc daje +

Tylko nie dzajcie mi bana przypadkiem za multi konto jest to inny komputer więc mogę mieć te konto :)

Opublikowano

ach 80 i 166 nic nie można zmieniać w tych linijkach ponieważ jest to w xampp jak coś zmienie nic nie zadziała . Proszę żeby jakaś osoba która się zna pomogła a nie On xD (Bez obrazy )

reg.php : 33 i 42 . te 2 linijki odpowiadają za łączenie się z serverem mysql wszystko jak sprawdziłem działa . Tylko nie mogę się zarejestrować :/

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given inC:\xampp\htdocs\includes\reg.php on line 42

No database selected

Baza account jest wybrana wiec nie wiem dlaczego nie dziala

Tylko nie dzajcie mi bana przypadkiem za multi konto jest to inny komputer więc mogę mieć te konto :)

Opublikowano

nie mogę mieć normalnej ponieważ ip normalne używa server i nie może się zmieszać z mysql . po co ja tobie to tłumacze jak i tak nie rozumiesze a po 2 ja mam problem nie ty :)

Opublikowano

teraz to już nie wiem , czy ty jesteś aż tak ograniczony ?

Oki twój problem ;> Już się nie odzywam , a i usunę posty bo pewnie ci fenkshuj zaburzają...

a tak na marginesie , troszkę też trzeba angielskiego znać ;)

13735324352268179080.png

Opublikowano

Ach powiem tak : nie znasz się a pierdolisz angielsk znam tylko nie znam języka php rozumiesz kurwo . wkurwiasz mnie swoim psim gadaniem napierdalasz coś o angielskim przecież wszystko opisałem wiem w czym tkwi problem ale nie umiem naprawić . A ty kurwa pierdolisz a nic nie wiesz . Zanim coś napiszesz pomyśl sobie tak :

Przecież nie umiem tego zrobić to dlaczego mam mu pisać . I tak najlepiej będzie dla całego mpcforum . Przykro mi to mówić ale osoby takie jak ta up , to są osoby które próbują chociaż w internecie być kimś i tak jest nikim .

Moja rada idź na dwór nie spamuj mi na hamachi daj gm pomogę . Przeczytaj parę książek + słownik i wróć .

Opublikowano

przepraszam , le czy ja ci kiedykolwiek napisałem , że chce GM , więc dzieciaczku nie pierdol :P

Nie znam się to prawda , ale hmmm żadnej innej żywej duszy tu nie widać , wiec raczej nikt ci nie pomoże .

Ja próbuje być kimś ? ;o zabawne - to jest forum o grach nie portal społecznościowy ... więc tu nie pierdol bo jak widać coś ci to nie wychodzi :)

Kto tu musi wyjść na dwór usiłuje pomóc a ty takie coś ? heheh gościu opanuj emocje , nwm idź na spacer czy coś ..

Angielski , widać jak znasz wystarczy umieć tłumaczenie i już wiesz w czym tkwi błąd :)

Co jak co ale żeby nie umieć nawet postawić hamaka - na serio gościu widzę ogarniasz ...

Dobrze Ci to zrobi ; idź sie prześpij z otwartym oknem , czy wyjdź na spacer z dziewczyną (o ile masz) . :)

A i "kurwo" nie obrażaj , takim zachowaniem tylko się pogrążasz .

13735324352268179080.png

Opublikowano

Dobra koniec .

Masz 13 lat a mówisz na mnie dzieciak no to gz . (Jak 17 latek to dzieciak to 13 latek to ? )

Opublikowano

17 latek ? , o kurwa , widzę że gadam z równym z sobą , Gdzie idziesz dalej do sql ? , hmm czy może już do 2 klasy ?

17 to dzieciak ( i nie mówię tu o sobie tylko o tobie ) ponieważ zachowuje się jak dzieciak , opanuj emocje to porozmawiamy.

13735324352268179080.png

Opublikowano

Coś napisalem up .. Chcesz się powyzywać dawaj na vt sprawdzimy ile masz latek :)

Opublikowano

przepraszam , ale nie rozmawiam z 17latkammi , pewnie od razu od rodziców będziesz wyzywał bo nic innego nie wymyślisz ;>

Robi się tu lekki spam....

vt ?

13735324352268179080.png

Opublikowano

Problem rozwiązany .

vt to ventrilo

Nigdy nie cwaniakuje przez internet . Wyzywać od rodziców niepoważny jesteś , ale dobra koniec tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...