Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Mann vs. Machine

Xewka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sama nazwa wskazuje jest to człowiek kontra robot.

Valve od dawna (od 2010 roku) próbowało nam dać wskazówki o nadchodzącym już w ten czwartek update.

Wraz z robotami nadchodzi do nas nowy tryb rozgrywki: Co-Op (kooperacja), w którym może uczestniczyć 6 osób.

Celem robotów na nowych mapach będzie dostarczenie i zdetonowanie bomby w budynku Mann Co, a ludzi (naszym) powstrzymanie ich.

Mod ten na pierwszy rzut oka jest bardzo podobny do kooperacji z l4d (left 4 dead).

Tutaj nasi przeciwnicy oraz "bossowie":

Jak do tej pory nikt nie wie jaki będzie najsilniejszy boss, wiadomo tyle, że prawdopodobnie porusza się na gąsienicach, i "jest zasilany ludzką krwią".

http://www.teamfortress.com/mvm/machines/

Chciałbym się dowiedzieć co o tym update myślicie, mi osobiście się on bardzo podoba :D.

http://www.teamfortress.com/mvm/mercs/

- dzień drugi z MVM :D.

Opublikowano

Zawsze lubilem co-op i survivale (Killing Floor <3, MW3, Fire Team w CA). Mam nadzieje, ze to bedzie wygladalo podobnie! ^^

Inzynier bedzie swietny w tym trybie :D

No i fajnie beda wygladac wspolpracujace druzyny BLU i RED

Zawsze lubiłem co-op i survivale (Killing Floor <3, MW3, Fire Team w CA). Mam nadzieję, że to będzie wyglądało podobnie! ^^

Inżynier będzie świetny w tym trybie :D

No i fajnie będą wyglądać współpracujące drużyny BLU i RED

Opublikowano

Yeah CO-OP TF2 i jeszcze roboty nie moge sie doczekac :D

@edit dlaczego tak mi pisze?

Jestem pod wielkim wrażeniem, VALVe wkońcu ruszyło tyłki i będzie NAJLEPSZY z update, nie mogę się doczekać

76561198063680646.png
Opublikowano

Nie moge sie doczekac, Valve zaskakuje, jeszcze nie dawno bylo Meet the pyro i promo itemy ze sleeping dogs. Give me more Valve !

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

A no prawda, valve wszystkich nas teraz zaskakuje :D.

Ja rowniez nie moge sie doczekac tych robotow ^^, swoja ekipe na tego co-opa juz mam :D.

Opublikowano

Oni tworzyli ten update przez 2 lata macie dowód:

www.youtube.com/watch?v=TzxpbUeN-eg

@ Już powinien być ten update i gówno....

76561198063680646.png
Opublikowano

Nie powinien być, dzień nie ma 12h tylko 24, a skoro dzisiaj wyszedł dzień drugi.. no to.. domyśl się.

BTW.Dałeś ten film co ja na początku ;x.

Opublikowano

Jestem bardzo ciekawy jak im to wyjdzie, i na jakiej zasadzie to będzie się odbywało ;)

Dużo można się dowiedzieć z oficjalnej strony TF2.

Z zabitych robotów będzie można podnieść pieniądze, za które można kupić ulepszenia:

http://www.teamfortress.com/mvm/mercs/

Opublikowano

Jest dzień 3 ! Pobieramy aktualizacje prawie 1GB o.^, zostawiamy komputer na noc żeby się pobrała (internet 1mb/s) i w dzień gramy !

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Zarąbiste Co-Op i roboty mmm... zapowiadają się mile spędzone godziny :D

Update już się pobiera =3

Co zostało dodane w tym update:

Team Fortress 2

Added Mann vs. Machine

Added Archimedes

Added The Soldier's Stogie

Added The Robro 3000

Updated The Helmet Without a Home to be paintable

Fixed some clipping issues with The Salty Dog

Removed player penetration from The Pomson 6000 and boosted the damage to compensate

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Mam problem z tym, zaprosiłem kolegę i teraz nie wiem co mam kliknąć by z nim zagrać, może mi ktoś napisać mi co i jak?

@mogli zrobić to prościej: zapraszasz kolegę, wybierasz mapę i klikasz start czy coś takiego.

@edit Valve jest pojebane, trzeba zapłacić by zagrać samemu lub z kolegami w CO-OP, a zapłata jest jednorazowa.

76561198063680646.png
Opublikowano

Nic nie trzeba płacić -_-.

Za płacenie masz po prostu serwery valve (które i tak w większości są chujowe) i jakieś tam itemy.

Opublikowano

a tak bez spamu co należy zrobić żeby w to zagrać??

Poszukać serwer z mapa z przedrostkiem mvm_

Dołączyć do obserwatorów i gwałcić czerwone drzwi, dopóki któryś gracz nie wyjdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...