Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem egzystencjalny.

Gość Abs025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj pierwszy raz całowałem się z dziewczyną, gdy nagle odbiło mi się kiszką, którą jadłem rano na śniadanie. Dziewczyna uciekła nic mi nie mówiąc. Co mam robić? Dzwoniłem do niej, to nie odbiera. Nie znam jej adresu...

Opublikowano

hahahahahahahahahhahahahahahaahahhahaha .... Ludzie są coraz glupsi ^ ^ Myję sie zęby i żre sie paste do tego gumy jakieś a nie przed całowaniem .. Pozdrowienia zapomnij o niej ^ ^

Chelsea <33

Opublikowano

Wczoraj czy tam przedwczoraj widziałem tą historie na chamsko czy tam na mistrzach, koleś chce sobie tylko postów kilka nabić

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Fake widziałem już taki sam tekst w necie i dziwne żebyś nie wiedział gdzie mieszka

Słaby troll

on przynajmniej z kims sie calowal a ty do tego potrzebujesz MASKI EMOCJI i jedyny adres jakis znasz to m1 ch1 kowal.

@TOP jest wiele innych fajnych suczek.

Opublikowano

on przynajmniej z kims sie calowal a ty do tego potrzebujesz MASKI EMOCJI i jedyny adres jakis znasz to m1 ch1 kowal.

A Ty nie ogarniasz, że on trolluje?

Opublikowano

To nie żaden fake :) Sam widziałem przykład z kiełbasą, ale mój jest autentyczny. Możecie dać mi warna, ja chcę tylko dowiedzieć się co mam zrobić, aby to naprawić ... Myłem zęby ...

Opublikowano

Wystarczy, że zobaczycie mojego posta wyżej -.- .... Czytanie ze zrozumieniem nokomu nie zaszkodziło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...