Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Jak ustawić stronę startową ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od jakiegoś czasu mam problem ze stroną startową. Tak wiem. To jest z pozoru łatwa sprawa, ale mi jakoś nie wychodzi. To znaczy wszystko wygląda tak, po włączeniu przeglądarki Mozilla Firefox:

No dobra. Każdy zrobiłby podstawową rzecz czyli domenę www.google.pl ( w moim przypadku taką chcę ) przeniósł na ikonę "domku" i ustawił jako stronę startową. Okej. Robię tak, ale przy każdym włączeniu przeglądarki to się tak jakby usuwa. Po prostu V9 znowu jest moją domyślą stroną startową.

Dodam, że na starym komputerze miałem coś takiego, że ściągałem bodajże pliki do prywatnego serwera World of Warcraft. Poprzez downloader który zawierał V9 i przypadkiem kliknąłem "ustaw jako stronę startową".

Po zmianie komputera ( w maju ) miałem wszystko nowe, nawet system Windows. Więc nic mi nie mogło przejść, żadne dane. Natomiast od samego początku mam taką stronę startową i nie mogę jej zmienić. Nauczyłem się jakoś korzystać z tego, albo po prostu z pomniejszego Google w prawym górnym rogu. Jednak chcę mieć Google na stronie startowej, bo tak zawsze mi było wygodniej.

Liczę na waszą pomoc. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

Miałem podobny problem, po prostu Odinstalowałem Przeglądarkę i Zainstalowałem i pomogło.

Pozdrawiam

aotiyg.jpg

Sygnaturka By Ja|Avek By Ja|

Opublikowano

A spróbuj tak: Kliknij ppm na ikonkę firefoxa(pewnie masz ją na pulpicie), daj właściwości i zobaczy czy w którymś okienku, np. w Rozpocznij w: nie ma dopisane V9 coś tam. Jeśli jest to po prostu to wywal i zostaw tylko ścieżkę do firefoxa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...