Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z graniem na 1 serwerze -Punkbuster

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałem się dowiedzieć/zapytać gdy gram na jednym serwerze jest to jakiś cz/sk serw i co wchodze to po jakimś czasie wywala mnie z informacją zostałeś wyrzucony przez Punkbustera to co ja mam tam jakiegoś bana czy mnie kickają ?

Ps.Nie używam żadnych cheaterów ani nawet nie zamierzam używać.

Opublikowano

Na innych tak samo ?

Nie wiem bo dopiero dzisiaj mi się tak zrobiło a dość długo grywałem na tym serwerze ze znajomymi.

Jeszcze nie sprawdzałem czy na innych to samo jest.

Zaraz sprawdze jak na innych.

Na 2 serwerze też to samo i to po 3 minutach...

lol

Edit:Próbowałem robić update punkbustera i nic to nie dawało cóż wyczyściłem kompletnie kompa i poszedł całkiem Bf teraz ściągam od nowa mam nadzieje,że pomoże... xD

Opublikowano

Więc masz bana albo coś z grą. Przeinstaluj ja też tak miałem na jednym windowsie a na drugim był normalnie.

To jakbym miał bana to bym chyba nie zabił 7 przeciwników po czym mnie wywala z komunikatem,że zostałem wywalony z serwera przez Punkbustera tylko od razu powinno mnie wywalać,albo pisać konto zablokowane czy zbanowane chociaż nie wiem dlatego chciałem się dowiedzieć...

Jakbym dostał bana to bym go dostał nie uczciwie bo nie grałem na cheatach ani nikogo nie obrażałem... :/

Edit:Za chwilę chwila prawdy :D

Edit2:Reinstalacja pomogła ufff wszystko dziala jak nalezy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...