Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Początek - Gdzie pobrać, co wybrać...

RonteX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Ostatni raz w Lineage grałem 2 lata temu i dziś wzieła mnie chęć na powrót do starych klimatów :) zauważyłem jednak, że pojawiło się wiele nowości... i szczerze mówiac nijak nie mogę się w tym połapac... nie mam zbyt szybkiego neta dlatego nie mogę pobrać wszystkich wersji L2, a jest to prawie 8 gb każdy... Moje pytanie brzmi: Jaką wersje klienta polecacie? (freya itp...) zależy mi na tym żebym mógł spokojnie wybrać odpowiadające mi servery i na możliwie jak najlepszych nowościach :D

Najbardziej przydatne będą dla mnie linki do downloadu lub wszerakie poradniki :) na mpc znalazłem ich kilka, ale stwierdziłem, że nadal niewiele mi one pomagają przy tak skromnej wiedzy...

Jeśli możecie polecić jakiś server to z chęcią zerknę :D (lubie easy 4fun ale medium-em też nie pogardze ;) )

Z chęcia dam "like" za każda nawet najmniejszą pomoc :)

69mRNXM.jpg

Opublikowano

Jak już mówiłem wiele mi to nie mówi... wogle się na tym nie znam :D może jakiś link ? :D

69mRNXM.jpg

Opublikowano

więc napisałeś, że lubisz mid rate server, polecam asima.ws dobry server x10 dla poczatkującego wspaniały(dostaje się itemy darmowe wraz z wzrostem lvl, itp.) klienta gry ściągniesz z głównej strony servera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...