Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trybunał

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja dostałem 45 za 9 poprawnych z czego wnioskuje że za jedną jest 5 ip.

Za 15, jak łatwo policzyć jest 75.

Tak mi sie wydawało dotychczas, ale post @up zasiał w moim sercu wątpliwość.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

@up jak masz 30 lvl wchodzisz na stronę lola klikasz trybunał i tam masz wszystkie raporty użytkowników czytasz co zrobił a potem możesz być za daniem bana lub nie za daniem bana

Opublikowano

Skąd mam wiedzieć czy jest poprawne?

Co jakieś 2 tygodnie przychodzi na maila ile dostałeś IP i za jaką ilość poprawnie rozpatrzonych raportów.

Stawka za 1 poprawnie rozpatrzony raport to 5 IP. Dziennie możesz zarobić 75 IP.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

W trybunale można zarobić niewielką sumę IP , Trybunał jest dostępny od 20 bądź 30 każdy inaczej mówi .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

W trybunale można zarobić niewielką sumę IP , Trybunał jest dostępny od 20 bądź 30 każdy inaczej mówi .

No tak.. bo problemem jest wejść na http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/pl/ i przeczytać O____o

Każdy, kto zdobył poziom 20 i nie został zbanowany może wziąć udział

League of Legends

Opublikowano

Ja jak jestem w trybunale, co 20 sekund tylko klikam punish i nic więcej, jak dostanę IP to dostanę, jak nie to nie, ale fajnie mieć satysfakcje, że udupiam skurwieli, którzy wcześniej mnie udupiali, przez co miałem dosyć często bany :)

Aktualnie, staramy się utrzymać liczbę głosów potrzebną do ukarania kogoś w tajemnicy. Jednak decyzja o ukaraniu gracza musi zostać podjęta przytłaczającą większością głosów.

Tak więc myślę, że wiele jest takich osób jak ja, więc dużo reportów = insta ban :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

@up to wkońcu ty dostaniesz bana przeczytaj regulamin i forum ktoś potobię to sprawdza jeżeli się nie będzie zgadzać riot to sprawdza.

Na oficjalnym forum masz zakładke tribunal możesz zapytać ,ale się nie opłaca... 5ip z jeden rozpatrzony ,w regulaminie pisze "Wynagrodzenie jak za normalne gry"

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Ja jak jestem w trybunale, co 20 sekund tylko klikam punish i nic więcej, jak dostanę IP to dostanę, jak nie to nie, ale fajnie mieć satysfakcje, że udupiam skurwieli, którzy wcześniej mnie udupiali, przez co miałem dosyć często bany :)

Tak więc myślę, że wiele jest takich osób jak ja, więc dużo reportów = insta ban :D

Nie wiem czy wiesz pajacu, ale kazdy raport ktory dostanie duza ilosc punishow jest sprawdzany przez riot i to oni decyduja czy kogos ukarac.

League of Legends

Opublikowano

Nie, wiekszosc jest normalna i patrzy, czy wina jest rzeczywista i czy to nie jest po prostu slaby gracz. I WLASNIE PRZEZ TAKICH JAK TY SAM TO TY DOSTAWALES BANY LOMIE. Czy uwazasz za sluszny ban na gracza, ktory powiedzial tylko na koniec "gg easy", bo gra trwala 20min, a sam mial staty 11/2.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to za jedną poprawną odpowiedź (przeważa ilość głosów) dostajesz 5 ip i na max 10 dziennie

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...