Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RKM Typ 88

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko odnosnie RKM Typ 88 zaczolem nie dawno grac i mam problem taki; co bedzie lepszym rozwiazaniem . RKM Typ 88 z dwojnogiem ( tak do tej pory gralem) luneta 3-4x i laser i powiekszony magazynek czy RKM Typ 88 chwytnik kolimator laser i powiekszony magazynek

A bo chcialem biegac z ta bronia a nie lezec i sciagac bo malo z tego jest z planszy z 20/5 . I chcialbym aby bron miala jak najmiejszy rozrzut. I wlasnie co bedzie najlepszym rozwiazaniem . Bo z dwojnogiem ta bronia sciagam ludzi jak snajperem i mi sie spodobala. Kolega odblokowal m249 tez to odblokowalem on z tym gra ale na dlugie odleglosci to nie dorownuje rkm.

BUM

Opublikowano

Na metro polecam celownik 3-4x, dwojnog i magazynek.Na inne mapy zreszta tak samo.

No wlasnie caly czas tak biegam . Ale myslalem o jakiejs tez innej broni ale ja dopiero 13lvl to spokojnie ;p

BUM

Opublikowano
RKM Typ 88 z dwojnogiem ( tak do tej pory gralem) luneta 3-4x i laser i powiekszony magazynek czy RKM Typ 88 chwytnik kolimator laser i powiekszony magazynek

Nie możesz mieć Lasera i Pow. Magazynka. One są w jednym slocie. A tak w ogóle, to polecam Ci M27 IAR skoro chcesz pobiegać. Celownik, który chcesz, chwyt oraz powiększony. Ma ponad 50 naboi, a według mnie jest lepszy od tych cięzkich KMów. Zawsze możesz mu zamontować lunetkę większą, magazynek, dwójnóg i kampić. Bądź L86A2. Z tego co pamiętam, to mają dokładnie takie same dane techniczne, lecz po wbiciu na L86 4-tej gwiazdki znudził mi się, i lepiej pyka mi się IAR'em.

Jak chcesz biegać z ciężkim KM, to weź sobię tłumik płomieni. W przypadku ciężkim KM jest różnica w prowadzeniu ognia z nim, a bez niego.

Opublikowano

laser do LMG ? XDDD jak masz 200 naboi to co ? na metrze flankujesz typa i wbijasz za nimi i wybijasz z pięciu od tyłu i właśnie 200 naboi sie przydaje ;] więc zazwyczaj do LMG polecam uchwyt, holo/lajtowy celownik i magazynek, na close quarters bipod sie sprawdza

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...