Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnosnie switchbota

Neqro97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was mam pytanie.

Robi mi sie stalka na szamana juz od 1h i tu moje pytanie polega na tym iz mam ustawione Pz 1500 na bron dwureczna 15% na strzaly 10% na miecz 15% i sztylet 10% i czy musi byc w takiej samej kolejnosci zeby bot sie wylaczy czy jak?.

Uzywam kamermoda.

Przepraszam nie posiadam polskich liter poniewaz posiadam angielskiego Windowsa.

Opublikowano

Bony mogą być w jakiej kol wiek kolejności, a BS i tak się zatrzyma tak samo z wartościami jak bd np 15% na dzwony to też się zatrzyma.

edit//Down

Na jakim serwie grasz ?? Może po prostu takie bony "wbijają" ludzie czasem mieszają 1 item po kilka h w zależności od serwera.

Opublikowano

Przede wszystkim,nie polecam ustawiania czasu zmieniania np na 0.1 (mi przy takim,omija właściwe bony,polecam 0.5 trochę wolniej,ale pewniej)

Bot zostawi bony,jeśli będą wszystkie wartości równe,lub większe w stosunku do podanych przez Ciebie.Niestety ciężko trafić na 5 wymaganych bonów,więc na pewno to potrwa.

Bywalec
Opublikowano

Oj, to wymaga cierpliwości. Wolisz ręcznie wbijać,czy zostawić kompa i czekać te parę godzin?

Nic nie musi być w takiej samej kolejności. Wbijanie bonusów zależy od "szczęścia",komuś wbije po 10 zmianach,a drugiemu po 800 zmianach.

Life is brutal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...