Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zasilacz do xbox360 POMOCY!

patrykhp3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo all, mam problem z zasilaczem do xbox 360. Konkretnie chodzi o to że kupiłem zasilacz 175W 12V i 14.2A. Na konsoli pisze 175V 12V I 16,5A. Normalnie spróbowałbym podłączyć zasilacz i zobaczył czy chodzi, ale wtyczka nie pasuje ;(. Tzn. to złote jest takie samo (xD) ale plastik po środku jest inny. Moje pytanie brzmi: Czy jest możliwość przerobienia zasilacza (np. uciąć ten mały kawałek plasiku)? Czy muszę szukać nowego zasilacza ;(? I jeśli muszę to czy ktoś nie ma ochoty się wymienić ^^.

Opublikowano

Chyba musisz kupić nowy bo tu chodzi o to ile v ma tamten a ile twoja konsola jakbyś to podłonczył to by się spalił zasilacz albo konsola :P

mihcio15.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

konsola sie nie zjara bo ma za mało mocy ale zasilacz po 6h włączenia pierdolnie dymem i ogniem tak jakbyś podłączył zalilacz od komputera i przestawić z 230 na 360 i podłączyć pod płyte główną bez procesora

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...