Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]2 bany na raz

Kost3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż moje konto zostało zawieszone na 4 dni do 16 sierpnia. Tym samy, chcąc sobie dalej grać w lola chciałem pożyczyć od kolega konto, który jest na wyjeździe i nie grał już ponad tydzień. Nie miał tam żadnego bana, dopóki nie spróbowałem się zalogować i wyskoczyło mi, że to konto TEŻ jest zawieszone do dokładnie tego samego dnia. Czy ja jestem jakoś na IP zbanowny czy tylko na dany region. Na west mogę grać normalnie, ale to nie to samo, bo brak run mnie nie satysfakcjonuje.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Gość Menesterowy
Opublikowano

IP Na pewno nie, widocznie kolega miał bana i nie powiedział.

Opublikowano

No mnie się też tak wydaje, że to przypadek po prostu.

@kostek - a jak robisz nowe konto to przy logowaniu też jest ban ^?

Opublikowano

Założyłem nowego konto i nie ma bana, a co do kolegi to nie wyszedł z gry od przynajmniej miesiąca. Nie mam pojęcia dlaczego tam może być ban skoro nie grał już od dość dawna. I dziwny zbieg okoliczności, że bany kończą się w ten sam dzień, czyli musiały zacząć się w ten sam dzień, ale przecież wtedy konto kolegi było nie używane. To wszystko jest jakieś dziwne.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Założyłem nowego konto i nie ma bana, a co do kolegi to nie wyszedł z gry od przynajmniej miesiąca. Nie mam pojęcia dlaczego tam może być ban skoro nie grał już od dość dawna. I dziwny zbieg okoliczności, że bany kończą się w ten sam dzień, czyli musiały zacząć się w ten sam dzień, ale przecież wtedy konto kolegi było nie używane. To wszystko jest jakieś dziwne.

Dużo osób dostało bana do 16 sierpnia za łamanie warunków użytkowania league of legends.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Dużo osób dostało bana do 16 sierpnia za łamanie warunków użytkowania league of legends.

Właśnie, za co ? Bardzo chętnie się dowiem. Bo już mnie szlag trafia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...