Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Antywirus na androida opłaca się ?

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam opłaca sie instalować antywirus na androida ? Chciałem zainstalować Avasta ale w nim najgorsze jest to , że instaluje się do pamięci systemu i później chce zrobić kopie na wypadek gdyby poszło coś nie tak itd. to się nazywało tam NAND czy jakoś tak.

Opublikowano

to już twój wybór w zależności od tego jak ważne dane masz w telefonie i jakie badziewia ( programy z dupy, znaczy ściągane z nie wiadomo skąd , nawet nie potrzebne w telefonie czy crackowane ) zamierzasz instalować

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Na telefonie nie mam ważnych danych. Chciałem zainstalować Avasta ale boje się , że on coś zepsuje (za dużo namiesza) Aplikacji scrakowanych nie instaluje. A telefon wykorzystuję bardziej do internetu niż do dzwonienia.

Opublikowano

Jak jestes w stanie w kazdym momencie zrobic restore systemu (masz recovery) to nie oplaca sie bo bedzie mulic system, jesli masz jakies bardzo wazne dane i boisz sie ze ktos je moze wykrasc to lepiej zainstaluj cos, na google play sa falszywe aplikacje z wirusami typu wzmacniacze sygnalu sieci itp.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Używam avasta i nic mi nie namieszał od ponad 1 msc. a tylko modul anti-theft ingeruje coś w telefon gdyż ma dostęp do roota . ; p

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Antywirusy w telefonach są średnio przydatne. Chociaż jeśli latasz po różnych hot spotach to może się przydać.

Ja swojego czasu miałem na tablecie Kasperskiego i jakoś tam spełniał swoje zadanie. Anyway i tak sądzę, że to nie przydatna apka która zajmuje ram.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

• 2 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

To jak założyć blokadę skrzyni biegów do roweru. W samochodzie się sprawdza, a w rowerze nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...