Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Grota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XXXXXX

Naprawiłem

Teraz inny problem

Jak zrobić teleport z av1 do av2 aby tepało na początek av2

ORAZ

Jak zrobić w pierścieniu aby tepało do punktu początkowego av2.

W moim queście mam że tepa w środek av1

Opublikowano

To są podstawowe pliki.Indoormap czy jakoś tak.Wystarczy poszukać np. na chomikuj te pliki byle jakiego serwera i wkleić do folderu Pack.Tym bardziej jakie znowu kordy?

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Ja mam serwer hamachi(od razu mówie nie daje postady GM na 5 min,żeby ktoś się komendami pobawił)i zamiast av1 i av2 dałem mapkę z dzikimi psami(na moim serwerze to są najsilniejsze moby,oraz boss Głodna Suka :D ),więc w tej kwestii ci nie pomogę.Mam serwer w większości na gotowcach.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

XXXXXX

Naprawiłem

Teraz inny problem

Jak zrobić teleport z av1 do av2 aby tepało na początek av2

Skoro naprawiony to załóż drugi temat z kolejnym problemem. Nie każdy czyta komentarze, niektórzy tylko temat czytają.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...