Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zla wiadomość

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziś w bocie zauważyłem, że został zabrany bonus na skrzynki bonusowe 50% :( na ,mapach pvp

czyli teraz nieważne na jakiej mapie zbierasz,

wczoraj też podobnie było dostawałem po 105urki 55 i podobnie

czy to przez te skrzynki pirackie?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

to teraz trzeba zresetować profil i na skrzynki ustawic i dodatkowo podwajacz kupić

ale ja tam pierdole robię seprom na rakietki i na alieny nastawiam bo to się nie opłaca:(

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

1850 uri w godzine -.- Gdzie wcześniej po 5-7k szło, chyba BP sobie jajca robi...

Chyba czas wrócić na alieny i cieszyć się z 3-5k na godzine :( A już miałem podwajacz kupować, dobrze że nie kupiłem.

Opublikowano

1850 uri w godzine -.- Gdzie wcześniej po 5-7k szło, chyba BP sobie jajca robi...

to ma być zniesione, podobno chwilowy błąd

może przygotowują się do prac technicznych serwerów i coś tam i jebneło nie tak

jeżeli w ciągu 48 godzin nic się nie zmieni to myślę, że tak zostanie

noż ku*** tylko 2 koła urki na godzinę, gdzie wcześniej szło mi 5-6

Opublikowano

Szanowny(a) Graczu,

Problem o jakim Pan/Pani pisze jest masowy (ma go wielu graczy) i jest już nam znany.

Poinformowaliśmy już programistów i trwają właśnie prace nad jego rozwiązaniem.

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za utrudnienia.

Zapraszamy również na forum, gdzie informujemy na bieżąco o wszelkich problemach i aktualizacjach w grze.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Wasza Ekipa Pomocy Technicznej

Więc żadne skrzynki nie znikną tylko po prostu występują błędy

Opublikowano

Szanowny(a) Graczu,

Problem o jakim Pan/Pani pisze jest masowy (ma go wielu graczy) i jest już nam znany.

Zapraszamy również na forum, gdzie informujemy na bieżąco o wszelkich problemach i aktualizacjach w grze.

Z poważaniem,

a to kurewsko fajnie, to ja włączam bota na alieny poki co

Opublikowano

Ja w ogóle zauwazylam pewną tendencję spadkową dotyczącą ogólnej ilości uri dostepnej ogólnie na mapach.

Tak, jakby powolutku uszczuplali pulę dostepnych uri w paczuszkach na daną mapę / godzinę.

Opublikowano

Ja w ogóle zauwazylam pewną tendencję spadkową dotyczącą ogólnej ilości uri dostepnej ogólnie na mapach.

Tak, jakby powolutku uszczuplali pulę dostepnych uri w paczuszkach na daną mapę / godzinę.

Szanowny(a) Graczu,

Z poważaniem,

Opublikowano

dla mnie coś jest nie tak jeżeli chodzi boxy, po naprawie niby błedu, sprawdzą stan zebranych boxów wszystkich graczy, a potem ile osób diametrialnie te skrzynki przestało zbierać podczas tego błedu, a potem sprawdzą ten wzrost skrzynek, troszeczkę lipnie to wytłumaczyłem, ale streszczając to co napisałem

od czasu naprawy błędu, polecam dać sobie spokój z boxami na jakieś 2 tygodnie, ja tak zrobie, bo nie ufam tym z BP

ja po prostu nie wierzę że to zwykł błąd

Opublikowano

dla mnie coś jest nie tak jeżeli chodzi boxy, po naprawie niby błedu, sprawdzą stan zebranych boxów wszystkich graczy, a potem ile osób diametrialnie te skrzynki przestało zbierać podczas tego błedu, a potem sprawdzą ten wzrost skrzynek, troszeczkę lipnie to wytłumaczyłem, ale streszczając to co napisałem

od czasu naprawy błędu, polecam dać sobie spokój z boxami na jakieś 2 tygodnie, ja tak zrobie, bo nie ufam tym z BP

ja po prostu nie wierzę że to zwykł błąd

Chodzi Ci o to, że przed "błędem" boxy zbierało 20 osób w czasie "błędu" 100 a po naprawieniu znów 20 ?

sygnacu.jpg

Opublikowano

Chodzi Ci o to, że przed "błędem" boxy zbierało 20 osób w czasie "błędu" 100 a po naprawieniu znów 20 ?

chyba chciał powiedzieć że chceli sprawdzić kto dalej zbiera to ucziwy a kto przestał to że bociaż jak tak zrozumiałem :)

Możilwe że wprowadzili skrypt na skrzynki i właśnie lepiej odczekać 2 tyg

Opublikowano

Szanowny(a) Graczu,

Z poważaniem,

Kór*** tak samo mi pisali jak nie mogłem e-maila na wp zmienić !!!

Opublikowano

no można, kilka dni temu naprawili,

tym modom tematów się nnie chce zamykać

Opublikowano

Ja jestem na urlopie, marichuana pewnie na forum dzisiaj ne był.

Końcówka wakacji, trzeba korzystać :>

Zamykam, błąd naprawiony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...