Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]poszczegolne Bledy

ZychuP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie gra Ci serw ? Wyswietla Ci sie blad?

No such file directory:

1. Kilknij PreentScreen , nie lguj sie i sprawdz czy dziala...

2.nadal nie dziala?Kliknij Action/reset i spróbuj od nowa sie zalogowac i ./start .

3. Nadal Nie dziala? To robimy:

-Usuwamy All pliki serwrowe, od nowa wypakowywujemy i od nowa konfigurujemy (polecam tutka BasicaPL)[/color]

Network Is Unreacable:

1.Klikamy PreentScreen

2.Jesli nadal nie dziala to Action/reset i powinno grac :)

Failed: (Przy pomocy traVisTB)

1.Wylaczamy serw

2.Wchodzimy w setting/memory i ustawiamy na 1/3 ramu np. na 1gb,330 mb , oczywscie mozna wiecej ustawic, ale jak nie chcecie miec lagow na kompie to lepiej nie :)

Mv rename core/rename core:

1.wylacz zapore ogniowa [FIREWALL] albo dodaj do wyjatkow program MS Virtual PC 2007 i hamachi. (by panina)

2.Nadal Nie dziala? To usuwamy All pliki serwrowe, od nowa wypakowywujemy i od nowa konfigurujemy

Ty wbijasz,a twoj kolega widzi blad?:

1.Twoj kolega ma miec ip takie jak Ty ale bez koncowki .100!!!

2.Nadal nie dziala? Niech Sprawdzi jakiego ma clienta.. NIE MOZE BYC NEWLONGJU ANI NIEMIECKI!

conection Refused

1.Przeinstalowywujemy VPC

bin/sh

1.Wpisujemy fsck

2.Ciagle y

3.Resetujemy FreeBsd :)

Screen all dobrze skofigurowanego :):

http://c.wrzuta.pl/wi15793/1c9981bd000f25e74ac7175b/0/kinfiguracja.jpg

Pomoglem ? Wejdz w Moj Profil

jA Nop

Opublikowano
Proszę o pomoc ;p

tu nagrałem filmik z ładowaniem ;p ( wiecznym ;)

http://www.youtube.com/watch?v=zSPSl8vmBW8

Też tak miałem lecz, mogłeś powtórzyć komendę ./start albo odpalić nie ten plik co trzeba tzn. odpalasz plik .vhd zamiast .vmc napewno jedna z tych podpowiedzi jest poprawna ale nie wiem która. :D

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano
Też tak miałem lecz, mogłeś powtórzyć komendę ./start albo odpalić nie ten plik co trzeba tzn. odpalasz plik .vhd zamiast .vmc napewno jedna z tych podpowiedzi jest poprawna ale nie wiem która. :D

tu jest błąd?

zlewhy.jpg

Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Opublikowano
tu jest błąd?

zlewhy.jpg

Tak odpalasz ten plik większy .vhd (4gb) a musisz odpalić na VPC ten plik nie pamiętam rozszerzenia ale chyba .vmc czy cos takiego to jest taki komputerek np. w nim zmieniałeś lokalizacje pliku.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano
Tak odpalasz ten plik większy .vhd (4gb) a musisz odpalić na VPC ten plik nie pamiętam rozszerzenia ale chyba .vmc czy cos takiego to jest taki komputerek np. w nim zmieniałeś lokalizacje pliku.

eh.. pisało przez jakieś 2 min. Time out czyli chyba że praca zakończona i włączyłem te pliki co były dodane do włączenia servera i nic ekran z tą surą daje na te krzaczki na dole i wyskakuje jakiś błąd? o co chodzi?!

Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Opublikowano

Więc tak, dzięki ZychuP udało mi się naprawić serwer(pkt. 2) Leci 5* i pozdrawiam xD

@edit ehh dalej nie działa ;/ Teraz portmap nie chce się połączyć :[ Te kropki na czerwono sie swiecą ;/ Ocb?

@down Podłączam się do pytania ;] Mam tak samo(gdy serwer pochodzi dłużej niż godzinke)

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Witam , mam taki problem z port mapem

mam wszystko dobrze skonfikgurowane:

http://img381.imageshack.us/img381/9687/portmap.png

włączam serwa , wpisuje passy root i 123456

daje enter i teraz włączam portmap daje wszystko na zielono i daje ./start

mam zbugowane all mapki oprócz m1 i m2 ...

jak już serwer będzie on wchodzę na postać która jest w dolinie zbugowana to nadal wywala sad.gif

co mam zrobić? może ktoś zrobi dokładny video tutorial albo napisze mi bardzo przejrzyście

Pozdrawiam ^^

1336210110-U81772.png

Opublikowano

ej o co chodzi z ty bledem

http://w135.wrzuta.pl/obraz/9GW9FVUIXun/blad

proboje sie zalogowac do bazy mysql ale nie moge bo wyskakuje ten blad i nie wiem o co chodzi a server odpalony

Opublikowano

A co zrobic jak mi wyskakuje to : /bin/sh ? gdzies to wdzialem ale teraz nie moge tego wyszukac :/ licze na szybka odpowiedz :P

Bless

edit:

juz mam

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...