Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minitage] FragMovie Fantastic na Pistol Only

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, mój pierwszy Fantastic w życiu, który zdobyłem na Pistol Only w trybie One Man Army :)

Film nagrany Frapsem i edytowany w Camtasia Studio 7.

Opublikowano

Jak chcesz mieć częściej fantastica to przede wszystkim szybciej strzelaj :D

Ogólnie gzz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

No nie skakałeś wgl. tak jakbyś spacji nie miał (to utrudnia trafienie Cb ale jest większy recoil)

Tak czy owak GZ skilluj dalej ;)

Opublikowano

Dziękuje :) Chociaż myślę, że miałem więcej szczęścia niż rozumu w tym pojedynku, ponieważ to była moja pierwsza pełna gra tym pistoletem, inne to wchodziłem na OMA to już ludzie mieli 40+ killi więc wiecie :) Tak grałem 2 gry + ta jedna w której zdobyłem Fantastica (pełna). No i to był pierwszy raz jak grałem na tej mapce. Ale na pewno będe cwiczył.

A jaki pistolet polecacie na dłuższą metę? Bym wziął Cobre albo Bushmastera ale nie zamierzam inwestowac pieniędzy w tą grę, więc zastanawiam sie czy wziąść Desert Eagle czy może z tych szybkostrzelnych P99 (clanowy)? Co jest wg. was lepsze? 2hity + mały RoF czy te z dużym RoFem?

Opublikowano

Ten napis u dołu to niepotrzebnie mogłeś napisać to w opisie filmu ew.

No i to jest to "ztaczające się CA" kiedyś apteczka by cie nie uratowała bo gdyby nie ona możliwe że wszystko by sie gorzej potoczyło ^^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

low ranga do tego k/d 0,51 i nie dostałeś kicka o.O

Ty chyba grasz w inne CA xD xD w co drugim roomie dostałbyś kicka ;)

ale akcja fajna :)

może nie grał na roomie strzeżonym przez elite, a na normalnym one man army nie da się kicknąć

Opublikowano

Polecam Ci :

-Deserta tyle że musisz ogarnąć recoil etc.

Z szybszych lepiej bierz Glocka..k*** (jakoś tam w CA się to nazywa..nie pamiętam ale podobne do P99 szybkie i w miare mocne)

Anaconda to jest tak że raz trafi raz nie xD

A jak lubisz tak w miare szybkie i mocne do M1911 (chyba dobrze napisałę) silver kosi ale to od wyższych lvl.

;)

Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...