Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto byłby chętny zagrac na nowym serwerze hardcore ?

kubica2132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie ?!

Kto byłby chętny !?

Ja hostuje,20-80 slotów. max!

serwer no hamachi,na osobnym komputerze.

Jeżeli będzie ponad 12 chętnych,zastanowimy się nad teamem ;)

Pozdrawiam!

Kto zagra,pisac pod tematem:

"Ja zagram ",albo coś innego . !

Proszę o lajka ^^:D

kubica.jpg
Opublikowano

Hardocre? Na dodatek na kompie? To raczej nie ma sensu, nikt nie zagra, pierwsze rzecz, hardcore to dno, druga to pewnie będą laggi jak chuj...

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Bez dedyka przy takiej ilości nie opłaca cie robić i grać przynajmniej moim zdaniem najpierw trzeba pomyśleć złożyć ekipe na początek 20 slotów wykupić dedyka i jak się rozkręcic zaczać myśleć.Pozdrawiam.Hardcore nie zagrałbym, jeśli chodzi o to co teraz proponujesz.

Opublikowano

Bez sensu robić serwer na swoim PC, zainwestuj w dedyk na mineserv.eu 30 zł 20 slotów, i wtedy możesz robić serwer, no jeszcze zależy jaka będzie mapa i administracja, bo na serwerze którym rządzą dzieci to raczej bym nie zagrał.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć serwer 80 slotowy na osobnym komputerze, to życzę szczęścia... Za słaby komputer, za mało wątków procesora, za mało RAM... Nie da rady. Na komputerach stawia się max. 10 slotówki.

LOL xD

Opublikowano

I właśnie chyba tak zrobię..

Zainwestuję w dedyka,zrobię ,aby można było kupywac vipy itp, i kase z vipów bd przeznaczał na dalszy rozwój serwera !

Tak chyba zrobię,a na kompie postawie 15 slotówkę,na beta testy...

kubica.jpg
Opublikowano

Wątpie czy ktoś Ci wgl. zagra nawet na tej becie hamachi ... Tak jak mówią inni uzbieraj kasy i kup jakiegoś dedyka 10-20 slota na początek ale najpierw dobierz pluginy administracje itp..

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...