Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Możliwość schowania paska "Promowane gry" v2

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć.

Pewnie wiele osób się ze mną zgodzi , odblokujcie możliwość zwinięcia paska " Promowane gry"

Do adblocka to się przyzwyczaję , do tego też ale kurwa sobie z nas jaj nie róbcie że nie możemy tego zwinąć.

Rozumiem mpc musi zarabiać ale zablokowanie zwinięcia tego paska to już tylko wymuszanie w klikanie to ;x

Panie AceBoy'u

Po 1:

To ja decyduję o swoim temacie kiedy jest wyjaśniony i zamknięty , więc proszę go nie zamykać bez mojego pozwolenia jeśli nie łamie regulaminu a otóż nie łamie.

Po 2 :

Nie nawołuję do usunięcia tego o to paska zadań , który jak myślę jest bardzo ale bardzo potrzebny dla forum. Lecz jeśli mpcforum.pl ceni sobie zdanie użytkowników a nie olewa jak właśnie panie AceBoy'u teraz zrobiłeś to proszę o nie zamykanie tematu żeby inni userzy mpcforum mogli się wypowiedzieć

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Takie są zasady reklamy, że MPC po to je umieszcza żeby ludzie je widzieli. Goldzi mogliby tego nie widzieć, ale potrzeby zwijania nie widzę...

Musicie się pogodzić z tym, że przebywając na forum sprawiacie, że kokosz zarabia no ale nikt was nie zmusza do owego przebywania na forum :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie Ty decydujesz czy temat jest wyjaśniony czy też nie.

Skoro Ci się coś nie podoba droga wolna. Nikt Cię tu na siłę nie trzyma.

Tak kokosz zdecydował, że tego się nie da zwinąć i tak ma być.

Ps napisz jeszcze jeden temat o tym, a odpoczniesz znów od forum. :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Ja proponuje żeby wszyscy którym się tutaj nie podoba wyszli z forum. Konkurencja Was przyjmie z otwartymi rękami.

Nawiązując do Twojego bełkotu - Dział sugestii nie jest po to aby zadawalać użytkowników. To ja decyduję kiedy temat jest zamknięty a kiedy nie. 99% sugestii nie będzie nigdy wdrożonych w forum i my jako administracja nie mamy obowiązku na nie odpowiadać. Na prawdę zrobisz przysługę mi i innym użytkownikom jeśli nie będziesz wchodził na mpcforum.pl i uczyń to dla mnie żebym nie musiał płacić 0.5 grosza za transfer przeznaczony rocznie na Twoją osobę.

Nie mam pytań co się dzieje z niektórymi na tym forum.

Hrabia, zanim zaczniesz pierdolić niesprawdzone zdania to skontaktuj się z kimś kto myśli:

Zarobki z tej reklamy:

1344928330-U1.png

Żal dupę ściska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...