Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] FanArt pojedynki

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zapewne wszyscy co widzą tytuł tematu już się wkurzyli że znowu chce ktoś coś od FA :D ale ja myśle że po przeczytaniu treści nie będziecie już tak wkurzeni xD. To tak mam pewną propozycje, a mianowicie co wy na to (tam, tam, tra ra ram :P) aby w pojedynkach wprowadzić taką zasadę żeby wszystkie pojedynki zawierały ankietę na kogo się głosuje np. 1 opcja usermpc 2 opcja usermmpc. Lub opcja 1 wyzywający opcja 2 wyzwany. Po co dwie opcje? Proste nie wszyscy wyzywają konkretną osobę tylko tego kto się zgodzi, ale to już jak chcecie. Teraz pytanie po co to? To też proste xD, ułatwi to modką życie nie będą musieli liczyć postów. A teraz się głowicie co ja mam do tego, a nic tak mnie naszło bo oglądam sobie jakiś zakończony pojedynek i mi by się nie chciało liczyć to czemu by nie ułatwić życia modkom? Pozdrawiam.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Myślisz, że tego nie próbowaliśmy? ;) Nie, więcej zbędnej roboty dla moderatorów + więcej tematów do czytania oraz regulaminów do przestrzegania dla userów.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

@2xup Tak, ja nie mówie o nie pisaniu postów, tylko niech bd ankieta żeby modek nie musiał liczyć postów że jest x głosów na x usera

@up Przecież nic więcej dla modka bo on musi tylko policzyć, jak więcej tematów?, a w regulaminie wystarczy napisać

" Każdy pojedynek musi zawierać ankiete"

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ok, to zaloze sobie 50 multi i bedę na siebie głosował w każdym pojedynku. ;) Nikt nie wyczai, ze to ja, bo w ankiecie nie widać IP. Jak mówię, że próbowaliśmy to znaczy, ze tak było, naprawdę.

Opublikowano

Ok, to zaloze sobie 50 multi i bedę na siebie głosował w każdym pojedynku. ;) Nikt nie wyczai, ze to ja, bo w ankiecie nie widać IP. Jak mówię, że próbowaliśmy to znaczy, ze tak było, naprawdę.

Nie sprawdzisz IP ? Są ankiety, w których widać nicki głosujących, wchodzisz na profil i widzisz IP, bynajmniej GM+ chyba widzą (nie jestem pewien tego).

@topic

Mówisz, że mało roboty dla modów.

Znów będzie miliony tematów z nie przestrzeganym regulaminem, i modzi muszą zmieniać, wywalać itd. co jest gorsze niż dzisiejszy układ.

Spójrz do działu Metin2. 1/2/3 regulaminy na dział/poddział a i tak ludzie nie stosują się do nich i my musimy wszystko zmieniać =)

Fajnie, ale nie.

Było, nie przeszło, nie ma, nie będzie

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Nie sprawdzisz IP ? Są ankiety, w których widać nicki głosujących, wchodzisz na profil i widzisz IP, bynajmniej GM+ chyba widzą (nie jestem pewien tego).

@topic

Mówisz, że mało roboty dla modów.

Znów będzie miliony tematów z nie przestrzeganym regulaminem, i modzi muszą zmieniać, wywalać itd. co jest gorsze niż dzisiejszy układ.

Spójrz do działu Metin2. 1/2/3 regulaminy na dział/poddział a i tak ludzie nie stosują się do nich i my musimy wszystko zmieniać =)

Fajnie, ale nie.

Było, nie przeszło, nie ma, nie będzie

A jaką rangę mam ja? Jestem póki co jedynym pełnoprawnym moderatorem FA, niebawem dojdą również xamizo i Cristiano, ale oni także będą tylko modem. Wątpie, żeby któryś GM miał tyle czasu, żeby sprawdzać 2 razy dziennie po 30 IP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...