Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Lvl

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może to dość dziwne pytanie ale powiedzcie mi jaki mam poziom na battlelogu.. Pisze mi 0 i wcale się to nie zmienia od godziny.. Co prawda kiedyś spróbowałem boostowania jednak to była chwila i tylko raz.Mój nick to LowPointerPL

Staty z bbloga

Headshots 5 465 Headshot / Kill 19.24% Savior kills 2 727 Avenger kills 3 463 Nemesis kills 1 792 Best nemesis streak 150

Score/minute 820.15 General score/minute 213.29 MCOMs destroyed 52 MCOM defend kills 4 Flags captured 886 Flags defended 2 063

K/D Ratio 2.170 Accuracy 14.29% Kills per minute 1.50 Dogtags 572

Powered by BF3Stats.com | Support Forum

Tydzień temu miałem jeszcze 58 orzełka..

Opublikowano

Dobra już chyba wszystko jasne...Kolega mnie raz namówił na boosting i zabliśmy się po 450 razy i to jest raczej przyczyna resetu.

http://battlelog.bat...54489892548814/

http://battlelog.bat...54489892393006/

przed chwilą na forum angielskim powstały 2 takie tematy i ludzie tez mają po 1 poziomie. No trudno..dzięki koledze straciłem 58 orzełka. :angry:

Nie tylko ja mam ten problem..Koledzy również mają po 1 poziomie i chyba wszyscy co mieli po 200+ nemesis streak mają 1 poziom.Dobrze ,że się za to wzieli jednak szkoda mi rangi.

Opublikowano

bahahaha zasrany boosting i jego efekty, no cóż, najwidoczniej nie umiesz boostowac, ja juz 2 konta boostnałem na 100 orzelka i stoją jakies 3 miechy bez reseta ...

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

To może podzielisz się tym sekretnym sposobem? Wiesz napisać że bostowałem 2 konta na 100 orzełka to ja też mogę.

Opublikowano

To może podzielisz się tym sekretnym sposobem? Wiesz napisać że bostowałem 2 konta na 100 orzełka to ja też mogę.

Sekretnym ? Na yt jest masa sposobów na stats-padding.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...