Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Mazda RX-7 i t3

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam mazde rx-7 i 26 level. Kolega mówi mi żebym kupił już inny samochód bo przecież mnie na to stać (mam 580k). I właśnie nie wiem czy kupować nowy, czy zostać przy mojej madzi. I mam jeszcze jedno pytanie dotyczące auta z T3, jakie polecalibyście kupić (nie drogie a dobre) Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak masz już Mazdę RX-7 to nie kupuj już innego wozu z tej klasy, bo nie ma to sensu, RX-7 to jeden z najlepszych wozów w tej klasie. Zbieraj na jakiś wóz z T3. Ja polecam Porsche 959, kosztuje 1mln. IGC, a jakby chciało ci się jeszcze zbierać, to polecam BMW M3 GTR (1,2mln. IGC) i Lotusa Evorę (1,5mln. IGC).

Jest kilka tańszych wozów w T3, ale są słabe.

Opublikowano

Dziękuję, poczekam jeszcze na opinie innych graczy, ale najprawdopodobniej zrobie tak jak ty mi poradziłeś.

Aha i jeszcze jedno pytanie czy 580k jak na 26 level to mało ? (kupiłem najlepsze części i dobrze stuningowałem moją mazdę)

Opublikowano

nie masz mało kasy.ja osobiście miałem na 29 600k.Ale polecam Ci wbić 42 lvl i 1,5k IGC i kupić evore.Ja tak zrobiłem i nie żaluje ^^Pozdrawiam

Opublikowano

Wielkie dzięki ;] Poshe jest dobre? Bo słyszałem wiele komentarzy o tym że jest, ale nie wygląda ciekawie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...