Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [1.3.1] [TntCraft] [Wl-Off] [PvP-Tak] [Serwer Wojny Gildi] [Factions] [Prawdziwy serwer pod Frakcje]

Mr.Smigol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nudzą cię już serwery z cuboidami i lwc ?

Denerwują cie już serwery z nieogarnięta administracją ?

Chciałbyś trochę pobawić sie tnt i powalczyć ?

============================================

W takim razie Nasz Serwer Jest Dla Ciebie

Informacje ogólne:

Pvp : Tak

Ip : Podamy Na starcie (Może jeszcze dziś)

Zwierzęta : Tak

Nether : Tak

TheEnd : Tak

HeadAdmini : MrSmigol , Mareczek02.

Opublikowano

No,no czyż to dawne tntCraft powstanie . To był chyba najlepszy serwer tamtych czasów i ciesze sie jeżeli znowu powstanie miło będzie znowu zagrać , szkoda ,że niebędzie mnie w teamie . Ale napewno zagram ty MrSmigol tylko niezchrzań tego okej ? :D Pozdrawiam !

Opublikowano

Narazie jestem u dziadka , wróce może za 20 minut . Musimy aby zablokować bugi z kopiowaniem itemów dopisac regulamin zrobić miejsce dla afk . Możemy jeszcze dzisiaj wystartować tylko niewiem czy będziecie za 1h może będe pisał na bierząco . Pozdrawiam

Jasko witam kupe czasu mam nadzieje , że znowu zagrasz na dawnym TntCraft . Pozdrawiam Cie .

Opublikowano

30 slotow mamy problemy ponieważ H@ USUNAL MAPE . I wszystko od nowa paczke itd więc nw ile potrwa możliwe , że start jutro .

Chyba że ktoś ma jakąś gotową paczke bez bugów ?

Opublikowano

Intensywnie pracujemy nad pluginami . Wiem , że fajtłapa przepraszam za utrudnienia wątpie , że dziś wystartuje , ale może może . :D

Opublikowano

Dziś , narazie nw co z serwerem padł będzie włączony jak przyjdzie HeadAdmin . Jeżeli serwer sie nie włączy to niemam z nim innego kontaktu . jeżeli jednak odpali to biore sie za pluginy oni robia mape i dzisiaj o 17-18 będe na bieżąco pisał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...