Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy samochód na 1-12 lvl?

Cheery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

wiem, że dużo było takich tematów, ale chciałbym zapytać głównie o samochód Lexus 15350

Opłaca się go kupować? Jeśli nie, to jaki samochód rozwijać z T1?

Opublikowano

IS350 jest nie najgorszy, ale są lepsze wozy w T1 od niego.

Lepszy jest np. Chevrolet Chevelle SS, jest to jeden z najlepszych wozów w T1 za IGC, bardzo dobre przyśpieszenie, prędkość też i super się prowadzi jak na Muscle Car'a.

Opublikowano

Szkoda tylko, że ten Chevrolet nie ma takiego wyglądu jakbym chciał. Preferuję raczej sportowe wozy : ) Jakieś inne propozycje? a może SIlvie ulepszać ile wlezie?

Opublikowano

Mazda mx-5, Lexus, Silvia, Chevelle SS no i z takich tańszych ale też dobrych zostaje Nissan 240sx dobrze się jeździ ale trochę wolny.

Opublikowano

Toyota MR2 niszczy całą pierwszą klasę, a bez boostów to MX5, Nissan Silvia i VV Scirocco ; >

UP: Nissan 240SX jest dla mnie słabiutki, dożo wydasz a mało z niego wyciągniesz. Lexus to tez nie najlepsza propozycja...

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Ja polecam jak wszyscy tą Toyote mr2. Niby jest to naj auto z T1, ale nie dla mnie. Wg mnie nissan 2000 gt-r miażdży konkurencję osiągami :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...