Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sprzedam] Własnej roboty farmbot na mięsnego jeża ;)

Gosucherry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :) Chciałbym wam zaprezentować mojego bota wykonanego w AutoIT ( czyli bezpieczny :D ) do Diablo 3. W skrócie - zapewnia on pełną funkcjonalność i ciągłość w chodzeniu na mięsnego jeża :) Przy 0 GF na mojej postaci wyciągam ~100k/h + 20 klejnotów + 3-5 rare. Jeżeli uzbieralibyśmy z 250GF byłoby to już 350k/h, czyli całkiem przyzwoicie, tak robili ludzie którzy odemnie bota jakiś czas temu kupowali ( wystawiłem na allegro, ale ci po kilkukrotnym usunięciu aukcji, trochę mnie postraszyli blokadą, i teraz odczekam chwilę ;D ). Bot jest jak na razie totalnie bezpieczny i nie widzę powodów by było inaczej, używa go ~10-15 ludzi, ogólnie kod nie jest udostępniony ;)

Filmik z działaniem :

http://www.youtube.com/watch?v=AEY0b0L5svk

Zainteresowanych proszę o kontakt GG :4015885, bądź mail : [email protected] ! Pozdrawiam !

Opublikowano

Zakaz handlu na forum.

PS. Jak dla mnie to jest fake. Nie ma pokazanych screenów z botów, a filmik każdy może nakręcić i powiedzieć, że to jest bot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...