Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na PS3 BF3 ?

Daxter7wwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce kupić grę na PS3 ale nie wiem jaką . Chcę żeby w grze było multi i od razu wpadł mi BF3 ale nie wiem czy sterowanie nie będzie problemem na Joysticku i jeszcze te dodatki , nie wiem czy bez nich przyjemnie się gra . Jest aż 5 dodatków a ja chce tylko jedną grę a nie aż 6 (BF3 + 5) . Wracając do sterowania na komputerze na 100% nie miałbym problemu ale nie wiem czy gałki analogowe są wygodne do celowania .... Więc co poradzicie ???? A jak nie BF3 to co ? Nie polecajcie tylko COD MW3 :D

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Endynem_ nie podobają mi się takie gry

Roshit mam dosyć takich gier z widoku trzeciej postaci już grałem w Uncharted 2 , GTA 4 itp ....

Czekam na propozycje i na odpowiedź na moje pytania .

Gram w :

Opublikowano

Powiem Ci tak, co do Battlefield3 bo jestem jego wielkim fanem i posiadam go na ps3 jak i na komputerek. Szczerze nie wiem, ale bardzo króciutko uczyłem się na padzie grać, lecz to jest wygodne, dawno nie widziałem tak dobrze przystosowanego sterowania na joysticku. Ja ogólnie Ci polecam samego Battlefield'a3, lecz jeśli Ci się przeje, to zawsze możesz dokupić ten "premium". Jest to bardzo duża oszczędność, ale dobra wracając do samego Battlefield'a3, jest tam na prawdę dużo świetnych map, i zanim się weźmiesz za zakup dodatków itp, warto jest poznać wszystkie bronie i mapy. Celuje się wygodnie, nie ma z tym problemu, gorzej jak musisz się obrócić czołgiem (lufą)

pozdrawiam

ps. wiem, ze trochę niepoukładane, ale pisałem co mi przyjdzie do główki. ; D

Opublikowano

Roshit twój nick trudny jest więc pisze tak jak umiem a chodzi mi o gry FPS

Spluer dzięki za opisanie BF3 na PS3 i chyba właśnie tą grę kupie , ale mam jeszcze pytanie .

Jakie są tryby gry w BF3 ?

Gram w :

Opublikowano

Ja tam Ci polecam Bulletstorm'a ;).

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Tryby? Tzn?

Chodzi Ci o tzw. Podbój?

-Team DeathMatch -Zespołowy Deathmatch

-Squad DeathMatch - Drużynowy Deathmatch

-Rush - Szturm

-Squad Rush - Szturm Drużynowy

-Conquest - Podbój

Oczywiście te bez PREMIUM

Opublikowano

Mr Marciniak - Grałem na PC cienkie to ale dzięki :D

Spluer dzięki wcześniej miałem wątpliwości co do BF3 na PS3 ale teraz już nie .

Temat close

Gram w :

Opublikowano

Witam chce kupić grę na PS3 ale nie wiem jaką . Chcę żeby w grze było multi i od razu wpadł mi BF3 ale nie wiem czy sterowanie nie będzie problemem na Joysticku i jeszcze te dodatki , nie wiem czy bez nich przyjemnie się gra . Jest aż 5 dodatków a ja chce tylko jedną grę a nie aż 6 (BF3 + 5) . Wracając do sterowania na komputerze na 100% nie miałbym problemu ale nie wiem czy gałki analogowe są wygodne do celowania .... Więc co poradzicie ???? A jak nie BF3 to co ? Nie polecajcie tylko COD MW3 :D

Osobiście problem z zaaklimatyzowaniem się z joystickiem miałem przez tydzień. Po tym czasie ratio na każdej mapce miałem powyżej 1.00.

I wiesz co. Doszedłem do wniosku, że jednak lepiej gra się na klawie + myszce.

Szukałem w necie jakiegoś przełącznika. Nic do 250zł nie dostaniesz.

Jeśli jednak chciałbyś pograć na klawie i myszce polecam Ci program GIMX.

Poczytaj trochę o tym, a jak będziesz zainsteresowany, pisz na PW.

Opublikowano

Ja nie jestem Marciniak o_O. Ale na PS3 jest wg. o wiele lepsze. Mi się bardzo przyjemnie grało :).

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

po co ma grac w fpp na ps3 skoro przyjemniej mu sie gra na pc ?

Sam mam ps3 cod-y i wgl ale gram tylko gdy nie mam kompa

Pierwsze 3 miesiace grania w cod-a to kurwica i nic wiecej ale pozniej jest ok.

Opublikowano

Nie mówiłem że nie przyjemnie mi się gra , ogólnie w Uncharted 2 (3 osobowa) dobrze mi idzie na multi . Jeszcze pytanie bo pobrałem kiedyś tam beta testy z PSN na PS3 (same multi) i była jedna mapa i jedna broń i ostro lamiłem może to tylko przez to że tylko same "Pro Gracze" pobierali tą bete a może bo cienko szło więc co powiecie ?

Gram w :

Opublikowano

Dlatego powiedziałem, poczytaj o programie GIMX. Jeśli nie chcesz wydawać 300zł na EagleEye'a to to jest idealne. Poza tym EE jest przewodowe a GIMX nie ;)

Potrzebujesz:

Bluetooth(ja zapłaciłem 14zł za bluetooth wraz z przesyłką)(Musi to być specjalny bluetooth, lista kompatybilnych jest na forum)

Jakiegoś laptopa albo netbooka, ewentualnie komputer jeśli mamy go blisko ps3 i po prostu zmieniamy monitor z pc na ps3.

Zaistalowany na nim obok windowsa system Ubuntu 11.04/11.10

Zaistalowany na Linuxie Gimx.

I to wszystko. Podłączasz tylko bluetooth, kalibrujesz i ps3 uznaje komputer za pada, a program GIMX przemieszcza ruchy gałki prawej na mysz, a pozostałe klawisze ustawiamy jak chcemy.

Wpiszcie w google gimx forum i tam znajdziecie download oprogramowania i całą instrukcję(niestety po angielsku)

Opublikowano

Ale nie chce klawiatury do PS3 :P mam 2 Dual Shock co kosztowały mnie 160 za sztukę . I chce kupić FPS na PS3 czy to tak trudno zrozumieć . Dobra trochę inaczej , opowiedzcie mi coś o tym całym Call of Duty MW3 czy fajny ?

Gram w :

Opublikowano

Wracając do sterowania na komputerze na 100% nie miałbym problemu ale nie wiem czy gałki analogowe są wygodne do celowania ...

Można się przyzwyczaić, na początku zawsze nie jest łatwo i można kurwicy dostać szczególnie jak jesteś przyzwyczajony do kompa, ale jak ogarniesz to już jakoś idzie.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Do kompa jakoś to przyzwyczajony nie jestem bo po prostu to łatwiejsze sterowanie jest , ale nigdy nie grałem w FPS na PS3 więc to jest moje pytanie . Czy nie jest trudno ?

Gram w :

Opublikowano

Dlatego powiedziałem, poczytaj o programie GIMX. Jeśli nie chcesz wydawać 300zł na EagleEye'a to to jest idealne. Poza tym EE jest przewodowe a GIMX nie ;)

Potrzebujesz:

Bluetooth(ja zapłaciłem 14zł za bluetooth wraz z przesyłką)(Musi to być specjalny bluetooth, lista kompatybilnych jest na forum)

Jakiegoś laptopa albo netbooka, ewentualnie komputer jeśli mamy go blisko ps3 i po prostu zmieniamy monitor z pc na ps3.

Zaistalowany na nim obok windowsa system Ubuntu 11.04/11.10

Zaistalowany na Linuxie Gimx.

I to wszystko. Podłączasz tylko bluetooth, kalibrujesz i ps3 uznaje komputer za pada, a program GIMX przemieszcza ruchy gałki prawej na mysz, a pozostałe klawisze ustawiamy jak chcemy.

Wpiszcie w google gimx forum i tam znajdziecie download oprogramowania i całą instrukcję(niestety po angielsku)

Chyba po to kupuje sie ps-a zeby czuc ta moc w joyu u zdobyc troche skilla a nie isc na latwizne i celowac sobie myszka...

@Top nie mysl sobie ze w 1 tydzien sie nauczysz ja po 3 miesiacach grania 3 razy w tygodniu po 3-4 godziny mialem kd 1.20

Opublikowano

Jeszcze pytanie , wiem że jak się chce grać na multi to używanego bf nie wolno brać ale jak kupie w foli nową grę to multi odpali bez problemu ?

Gram w :

Opublikowano

Chyba po to kupuje sie ps-a zeby czuc ta moc w joyu u zdobyc troche skilla a nie isc na latwizne i celowac sobie myszka...

@Top nie mysl sobie ze w 1 tydzien sie nauczysz ja po 3 miesiacach grania 3 razy w tygodniu po 3-4 godziny mialem kd 1.20

-.-

To dlaczego ja nie miałem problemów po tygodniu? I myślisz że to jest identycznie jak na kompie? To tylko w 70% odwzorowywuje ruchy i ma trochę bugów.

Klawa i mysz- średnia na mapie 1.5-2.5

Analog 0.5-1.5

Klawa wygrywa chociaz nie jest to tak zupelnie jak na PC

Opublikowano
-.- To dlaczego ja nie miałem problemów po tygodniu? I myślisz że to jest identycznie jak na kompie? To tylko w 70% odwzorowywuje ruchy i ma trochę bugów. Klawa i mysz- średnia na mapie 1.5-2.5 Analog 0.5-1.5 Klawa wygrywa chociaz nie jest to tak zupelnie jak na PC

Dobra nie pierdol ze jestes taki dobry jezeli po tygodniu robiles moab to Pozdr.

@UP jak jest nowa to bez problemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...